Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Nekem nem egy ember sikerült már ''függővé tennem'' a webes reklámszűrőktől.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amikor telepítettem a számítógépükre, még nem feltétlenül értékelték vagy érdekelte őket különösebben, de később, néhány hónap elteltével, hallottam olyan megjegyzéseket, miszerint könyvtárban, iskolában vagy hasonló helyeken lehetőleg minél kevesebbet interneteznek, mert szörnyen idegesítő a rengeteg képükbe tolakodó reklám, és nem értik, másokat miért nem zavar ez.
Szóval valószínűleg kevesebben fogadnák el a netes reklámokat, ha láttak volna mást, ha találkoztak volna azzal, hogy másképp is lehet. Szerintem érdemes megmutatni minél több embernek, hogy nem szükségszerű, hogy netezés közben folyamatosan a reklámok alattomos támadásának legyen kitéve az elménk, olyan életbölcsességeket szuggerálva belénk, hogy pl. vegyél többet, vedd a miénket, akkor leszel boldog, ha ezt is megveszed, a legújabb cucc nélkül nulla vagy, stb.
A Firefox böngésző ([link]) az Adblock bővítménnyel kiegészítve ([link] az oldal elején) pl. egy kiváló megoldás a webes reklámok szűrésére. Érdemes kipróbálni, mindenkinek ajánlom, aki még nem használ valami hasonlót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gurulunk, WAZE?!
- Microsoft Excel topic
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)