- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz janos666 #235 üzenetére
Ami nem egyszerű, direkt információkat tartalmaz, és értelmezni kell, az ilyen. Nem véletlen tarolnak a szögegyszerű lövöldözős-CGI filmek. Direkt információ lehet egy adat, de egy gondolat már nehezen.
"Bár igaz, én is túl hosszú és gyakran feleslegesen bonyolult hozzászólásokat írok "
Aki belehal abba, hogy megértsen egy szöveget, annak egészségére Ha meg OFF, akkor minek olvassa el..."még úgy is több rajta a hasznom, mint a megszerzésbe fektetett munka,"
Nem lehet mindent így nézni... Egy beszélgetés során viszonylag kevés információt kapsz a szavakból, és nem si mindig lehet egy valamire szűkíteni azt. Ráadásul egy ilyen topicban, ahol vélemények hangzanak el, kevés a direkt információ."extrém szélsőséges eseteket leszámítva, de ott általában vélek okot látni rá, például feltételezem, hogy szegény ember jócskán az átlagtól butábbnak született és/vagy elbánt vele a "sors" ilyen téren,"
Extrém szélsőséges esetekben. Az a baj, hogy egyre több az olyan, aki neveltetés, háttér terén nem lenne extrém eset, és nem tudja kifejezni magát. megfigyelhető, hogy általában szóban sem.Ja, meg amíg megkapod belőle az információt. Hát, egyre gyakoribb, hogy nem...
"Illetve ez szerintem hozzáállás kérdése is a "magasabb rendű" oldalon (ahová a kritikusok helyezik magukat)."
Helyezi a halál. Ha már valakinél én magasabb rendű vagyok, ott baj van.
Érted, én is értelmezem a borzalmasan megírt üzenetet, főleg, ha venni akar tőlem valamit az írója, de volt már, hogy azt válaszoltam, hogy bocs, de majd ha érthetően le tudod írni, amit akarsz...A nyelvtanliberalizmus más dolog. Fentebb volt szó a szlengről, azzal semmi baj. (egészen addig, amíg nem tesz tönkre valamit, de az már csak azért is ritka, mert anélkül is elég rosszak a dolgok ) Stilisztikát én sem szoktam kritizálni, de azért ha az ember olyat lát, hogy se nagybetű, se központozás, össze-vissza rosszul írt szavak, akkor lehet, hogy nem vele van a baj, ha jelzi az írójának, hogy ez így kezd fullkretén lenni.
Hozzak példát?
"Sziasztok. Olyan kerdesem volna hogy nem e tugya veletlen valaki hogy mk6 coupe böl bele e paszolnak az ulesek mk7 sedan ba."
A neten minden bokorban van hasonlót, és csak szaporodik, mint a dudva.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Asztalos klub
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2690 (SR0L0) 8 mag / 16 szál 2.90GHz / 3.80GHz turbo processzor
- AMD Ryzen 5 3400G + gyári hűtő
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó garival! -
- Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 1 év magyar bolti garival! (ALZA) -
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D (96M, Up to 5.2 GHz) BOX Processzor! BeszámítOK