Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FefeeX

veterán

válasz #65675776 #20 üzenetére

én írtam a csalásról, te meg erre egy nekem szóló, igen csak szívhez szóló szösszenetet - amihez nem is tudom egyébként, honnan vetted a bátorságot, de a személyeskedést inkább elhagyom, emellett nem anyáztam, csak ajánlottam, kivel szemben használd a stílusod.
    Csalás - intelligencia - hm... Hidd el, a kettőnek nem sok köze van egymáshoz... Tovább inkáb nem írom, nehogy belemásszak az érzékeny lelki világodba... (általában egymás ellen játszottunk, nem kampányt, de ez a dologban egy teljesen felesleges információ)

Optikai lemez sehol nincs? A nyomtatott? Ez érdekes, lévén hogy nyomtatott lemezem - pedig rengeteg van - felhasználói hibán kívül még egy sem távozott el - ellentétben a vinyókkal... Pedig kíméletes vagyok velük. Vinyón a hely is 1. korlátozott 2. pénzért van

3. fenntartani szerverparkot stb, nem olcsó... Jajj már... A logisztika amivel kiszállítják a fizikai anyagot meg biztos olcsó...

4. környezetszennyezőbb, de ez most hogy jön ide? többet fizetsz azért, a cégnek kevesebbe kerül, kevesebbet kapsz, de kevésbé környezetszennyező (emellett pedig a szerver tőled független éjjel-nappal megy, mint ahogy a késztermék rég ott a polcon, így az összehasonlítás gyakorlatilag felesleges)

#22: alapvetően nyomtatott :D Minden alapvetően olyan, amilyennek készül. Hadd ne folytassam ezt az elég kicsavart gondolatmenetet... :DD Őrületes, hogy egyesek a gondolatmenetük alátámasztására milyen baromságokat nem képesek kitalálni...

Új hozzászólás Aktív témák