- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
#65675776 #20 üzenetére
én írtam a csalásról, te meg erre egy nekem szóló, igen csak szívhez szóló szösszenetet - amihez nem is tudom egyébként, honnan vetted a bátorságot, de a személyeskedést inkább elhagyom, emellett nem anyáztam, csak ajánlottam, kivel szemben használd a stílusod.
Csalás - intelligencia - hm... Hidd el, a kettőnek nem sok köze van egymáshoz... Tovább inkáb nem írom, nehogy belemásszak az érzékeny lelki világodba... (általában egymás ellen játszottunk, nem kampányt, de ez a dologban egy teljesen felesleges információ)Optikai lemez sehol nincs? A nyomtatott? Ez érdekes, lévén hogy nyomtatott lemezem - pedig rengeteg van - felhasználói hibán kívül még egy sem távozott el - ellentétben a vinyókkal... Pedig kíméletes vagyok velük. Vinyón a hely is 1. korlátozott 2. pénzért van
3. fenntartani szerverparkot stb, nem olcsó... Jajj már... A logisztika amivel kiszállítják a fizikai anyagot meg biztos olcsó...
4. környezetszennyezőbb, de ez most hogy jön ide? többet fizetsz azért, a cégnek kevesebbe kerül, kevesebbet kapsz, de kevésbé környezetszennyező (emellett pedig a szerver tőled független éjjel-nappal megy, mint ahogy a késztermék rég ott a polcon, így az összehasonlítás gyakorlatilag felesleges)
#22: alapvetően nyomtatott
Minden alapvetően olyan, amilyennek készül. Hadd ne folytassam ezt az elég kicsavart gondolatmenetet...
Őrületes, hogy egyesek a gondolatmenetük alátámasztására milyen baromságokat nem képesek kitalálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- Eladó Intel NUC8i5BEK mini PC
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest