- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- Új kategóriákat kap a DisplayHDR True Black és a ClearMR
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Érdemes egy próbát tenni a CM Storm HS-M Battle Pas SSK-val
Annak az arabol kijon 2 muanyag Revoltec FightMat Advanced.
Lehet, hogy nem olyan pro pad, de a HyperGlidedal ellatott MX Revoim szinte repulnek rajta.Vagy annyiert 5k-ert ott van a Roccat SOTA is, abban is van fem reteg.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
rudi
nagyúr
Érdemes egy próbát tenni a CM Storm HS-M Battle Pas SSK-val. Műanyag pad, de valami spéci fémötvözet réteg is van benne, ettől keményebb és még jobban csúszik, főleg ha valami kemény teflon talpú egered is van hozzá. Jó egy éve használom kerámiatalpas Revoltek FightMosue Elite egérrel, elég durva páros
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Neurotoxin
őstag
A Latitude E5420 cikkben szerepeltetett konfigurációja csak az usa notebooknál elérhető?Bárhogy keresek rá a googleben, csak az árgép ad találatot...ott pedig más konfiggal 210+ az ára...
WayteQ xtab 50 GPS!A többség nem tudja, de ahogy előttem is írták, komoly GPS vevő van benne, nem ismeretlen valami agps-el.
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
addikt
-
bul07
nagyúr
Vannak buktatói de rendelek egyet most 6e Ft-ért majd ha meg elromlik fél egy év múlva rendelhetek újabbat és lehet az már jóval többet is tud és még akkor se fogok árban ott tartani mint a Magyarországon vásároltam volna meg
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nyunyu
félisten
válasz Csabroncka #80 üzenetére
ott kezdődnek a dolgok, amikor észreveszed a különbséget az 500-as és 1000 -res frissítési frekvencia között, vagy a kemény műanyag vagy éppen puha szövetpad között.
Elobbi netto hulyeseg, nem lehet eleg gyorsitot szedni, hogy erezd a kulonbseget akozott, hogy 1ms-t vagy 2ms-t kesik az eger, max hallucinalod, hogy az 1000Hz jobb
Radios egerek par 10 ms kesleltetese mar zavaro lehet, ha komolyabban tolsz LANon valami rambo szimulatort.
Online meg ugyis tobb a pinged, mint az egered lagja.Egerpad viszont erosen megszokas kerdese, utobbi 8-10 evben vagy muanyag bevonatos asztalon vagy muanyag alateten toltam az egereimet, igy anyam parszaz Ft-s textil alatetetol pl. hulyet kapok, mert enyhen belesupped az eger, plusz joval nehezebben csuszik rajta az MX500, mint itt muanyag padon az MX Revo.
Tavaly osszel filoztam komolyan azon, hogy milyen uj alatetet vegyek itthonra, egyaltalan muanyag legyen vagy valami komolyabb szovet.
De aztan veletlenul kiszurtam a bolt polcan a mar meglevo padomat, aztan az elem tett 4-5k-s padok helyett inkabb a nekem mar jol bevalt, am kevesbe markasat vettem meg 3k-ert.[ Szerkesztve ]
-
Eli_Stone
aktív tag
Az feltűnt már valakinek, hogy ez a Media-Tech Pulsar Pro pontosan ugyan az amint a Trust eeWave Pro [link] ?
2 apró különbség van köztük: 1. cég logó, 2. szín de az áruk pl. kb. ugyan az, azaz a Trust-ot elvileg már nem lehet kapni mert azóta kijött az eeWave S20 és S40 -
hahakocka
senior tag
MSI R7850 Twin Frozr 2GD5/OC
SAPPHIRE 11200-01-20G HD7850 2GB GDDR5 OCMelyiket érdemes megvenni inkább? OC Sapphire vagy OC MSI? Hűtése melyiknek halkabb és jobban hűtő?
Hát remélem mivel Májusban és júniusban jönnek a GTX 670-660 ok s emiatt az Atinál lecsökkentik a 7800-ak árát úgy mint a 7900-ekét nemrég.
-
Logitech G9-et használok már pár éve és meg kell mondjam hogy Mx518 sokkal kényelmesebb számomra (előző egerem volt). Az egyik burkolata már teljesen szétkopott, a másik az bírja a strapát. Pontosságával nincs gond, de az 518-assal sem volt. Az oldalgombokat kényelmetlen kezelni, de szükségem van rá (fps játékokban gránátdobásra RO2, COD...). Súlyokat nem használom. Ha tönkremegy a G9-esem akkor mindenképpen visszaváltok valami 518-as utódjára és nem fogom megvenni a G9x-et. Ennyi pénzt nekem nem ér meg.
-
bul07
nagyúr
Hát egyre kevesebb játéknál számít hogy menyire pontos az egér mert konzolra szánt játékokat adják ki PC-re
Példának okáért ott a BF3 lehet neked hipper szuper egered nem attól függ hogy ki hal meg hamarabb, sok egyéb tényező jobban befolyásolja pl; nett(mert nem a szerver számolja ki a találatokat hanem a játékos gépe), stb, és egy sorban az egér de jó hátul[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
hatalmas igazsag...
-
Dyingsoul
veterán
A Dell XPS széria frissítéséről még mindig semmi hír?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
válasz BioNiCMaN #83 üzenetére
22 közel van a húszhoz
Csabroncka@ Az igen... nem is értem hogy ilyet hogy adhatnak oda az embereknek, előtte azért gondolom tesztelik meg fogdossák eleget, ahhoz hogy náluk is megkopjon, de ha jól tudom erre is érvényes a gari, mint a G35-nél a foszló bőr részre, ami azért egy jó pont!
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Csabroncka
addikt
-
BioNiCMaN
addikt
válasz enginev3.0 #82 üzenetére
Most néztem a Nostromo-t, az 18k jelenleg. Asszem 15k-ért vettem, a G9x pedig tuti, hogy 15k volt. Hol láttál 20k-ért G13-at?
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
válasz Csabroncka #81 üzenetére
BioNiCMaN@ Igen, pont azt néztem, hogy azért 20ezret nem adnék érte, se újonnan se használtan, akkor inkább egy G510, de egyszer kipróbálnám, talán be is szerzek egyet, ha jócskán csökken az ára
Csabroncka@ Hál Istennek nekem már G9x-et sikerült elsőre beszereznem, és azóta is hibátlan minden része, a burkolatokat nagyon ritkán cserélem, de mind kettő teljesen más, van amikor "ez" van amikor a másik jön be, a kopást pedig még soha egyetlen Logitech termékemen sem vettem észre, pedig amit megveszek azt használom is, igaz, a G9x pl védem celluxxal, bár sosem adnám el, akkor kerül újra a dobozba a szekrényre, amikor ne adj Isten tönkremegy, de akkor is jó lesz szobadísznek
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Csabroncka
addikt
válasz enginev3.0 #78 üzenetére
én 5 éve vettem a G9 egeremet, az akkori elb@szott konstrukció miatt lejött a bevonat az egér burkolatáról, végül a görgő is beszart (gránát dobálásaimtól), így 3 év garin belül sikerült kicseréltetnem, akkor már G9X-et kaptam, azóta is használom zökkenőmentesen...
Különbség van, elsősorban pozitív, bár a fogást meg kell szokni...
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
válasz djculture #72 üzenetére
Csak egy korábbi hozzászólásodra reagálva:
vezeték vagy vezeték nélküli: ott kezdődnek a dolgok, amikor észreveszed a különbséget az 500-as és 1000 -res frissítési frekvencia között, vagy a kemény műanyag vagy éppen puha szövetpad között. Az egérnek nem kilométereket húzva kell mozognia játék közben, a kezed legapróbb rezdülésért átvéve lesz a kézfejed meghosszabbítása (a jelek kiesése vagy zűrzavara nélkül), és mivel a játékok zöménél tized, század másodpercek számítanak így borítékolható a végeredmény .
Egyébként a vezeték nélküli világ nagyon jó a netbook, TV vagy kivetítő előtt, amúgy hót fölösleges...
"in medias res"
-
BioNiCMaN
addikt
válasz enginev3.0 #78 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire állna kézre a G13, jó lenne valahol kipróbálni egyet, mielőtt 25k-ért az ember megveszi.
-
bul07
nagyúr
De azért jó áron tolja , gondolom a magyar kereskedők nem csinálnak mást rendelnek Kínából majd valami logót rátesznek és jó drágán eladják
Ebből rendel az ember kettőt, Vaterán elad egyet és a saját már ingyen vagy féláron is volt( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
-
-
kiskaktusz
addikt
Jajj, de ocsmány az a naga egér, bár a gamereknek tutira bejön..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Honkydoo
őstag
Nekem is tetszik, az egyik apróság!
Remélem lesz pénzem megvenni.
"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
hahakocka
senior tag
A HD 7800-as széria ára mikor csökken már nem tudjátok?
-
bul07
nagyúr
Azért jó drágán adják azokat Kínai csoda autós kamerákat , ebay-ről harmad negyed ennyiért is lehet venni pl,(képre kat)
(L:/dl/upc/2012-05/06/104530_ndewrhtzl3lhlgtr_car.jpg)(/L)
[link], [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
staccato
tag
+1.a razer egér nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
törölt tag
Köszönöm, most már értem.
-
djculture
félisten
válasz superecneB #54 üzenetére
Minden nagyobb egér így néz ki már jó ideje, nekem a4tech is van ilyen
-
aram01
nagyúr
válasz krisztofer55 #52 üzenetére
látszik nem öklözted még
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
krisztofer55
tag
Érdekes, hogy a Logi milyen időtálló cuccokat gyárt. Nekem G9 van már kb 5 éve. Nagyon szeretem, kicsit megkopott a markolat, de ezen kívül hibátlan.
Most cseréltem le az 1. generációs G15-öt is, az is elég sokat kapott. Megleptem magam egy G19-el, remélem ez is fogja eddig bírni.
"A békés felkelés az, ami szabaddá tesz!"
-
addikt
-
zed1983
őstag
Tetszenek ezek a tabletek!
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
nyunyu
félisten
válasz antikomcsi #7 üzenetére
A másik dolog az, hogy tudom, mindenki más, és én is biztos sok hülyeségre szórom el a pénzt, de majd 40K-t egy fejhallgatóért nincs szívem kiadni.
Annyiert mar egesz komoly Sennheisereket vagy AKGket lehet ujonnan kapni, amik hangminosegre siman megeszik reggelire ezeket a gamer fuleseket.
-
nuke7
veterán
"az USB és SD kártyaolvasós változat viszont olcsóbb, 10 147 forintba kerül. Nem szabad elfelejteni, hogy az Apple eszközei nem feltétlenül támogatnak minden állománytípust!"
az applenél ez hivatalosan 8500.- és camera connection kit-nek hívják...
https://youtube.com/user/nuke7
-
Smani
senior tag
Dell noti jöhetne
-
BioNiCMaN
addikt
válasz Dark Archon #28 üzenetére
Én a G9x mellett egy ilyet használok.
A G110 szinte csak dísz.
-
aram01
nagyúr
Zotac Z-Box ID81 Plus annyira szükségem van erre a dobozkára hogy szinte fáj
a táblák is kezdenek emberi árban lenniIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
XtremLor
őstag
válasz Tibor_560sec #12 üzenetére
Ezzel en is igy vagyok jo lenne egy olyan zotac is, csak nem ennyiert
"Legen...Wait for it...Dary"
-
lujó55
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #38 üzenetére
pü ment...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz FireKeeper #36 üzenetére
Nem vagy egyedül
Mindig találok ebben a rovatban valami jót, most példálul ez annyira nem volt jellemző.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
lujó55
addikt
válasz FireKeeper #36 üzenetére
hát megvan a hangulata
(#35) Zanik:
-
FireKeeper
nagyúr
ezeket az egeres marketing-bullshiteket sose unom meg...
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Zanik
addikt
A Dell Latitude E5420-nak háttérvilágításos a billentyűzete?!
Komoly!Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
zazahoho
őstag
Lusta voltam,csak neten hasonlítottam össze a paramétereket WayteQ x950BT-HD ,ami a valóságban kicsit másképp működik (4 éves mio 2x gyorsabb volt,tudom más árkategória)
Filmet nem játszott le sokáig hanggal ,mert nem volt jó a driver ,kiadtak egy frissítést azzal már csak 1 sec a csúszás ,újratervezésnél körforgalomban soha nem találja meg az utat,csak ha kijöttél belőle kb 100 méterrel.Mio anno 70 ezer volt ez pedig 23 ezer,valamit valamiért.Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
zazahoho
őstag
WayteQ xTAB-100is korrekt árnak tűnik,de azért vásárlás előtt ki kell próbálni nehogy meglepetés érje az embert.Sajnos wayteq gps-t vettem , meg is bántam mert nagyon lassú .
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
sultansmith
senior tag
lol ez micsoda? egér a jobb kézbe, ez meg a balba?
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
lujó55
addikt
ezzel hogy lehet katonákat lőni? -
lujó55
addikt
U-Drive Lite:
Latitude: -
djculture
félisten
válasz atti_2010 #17 üzenetére
Ezt mondtam én is mielőtt nem vettem egy komoly vezeték nélküli egeret. Azóta nem kell vezetékes. Razer van nekem is csak az említett mamba amit lehet amúgy vezetékes üzemmódba és vezeték nélküli üzemmódba is használni.
Gaming Grade Wireless Technology
6400dpi 4G Dual Sensor System
Dual mode wired /wireless functionality
1000Hz Ultrapolling /1ms response time
Multi-Color Lighting
Up to 200 inches per second* /50g acceleration
Approximate Size : 115 mm / 4.53” (Length) x 68 mm / 2.68” (Width) x 43 mm / 1.69” (Height)
Approximate Weight: 136 g / 0.30 lbs
Battery Life: Approx 16 hrs (continuous gaming)[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
eleg barati ara van az e5420-nak a 3 ev nbd-vel
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
stifi
senior tag
nem akarnak webshopot üzemeltetni, mivel nagykereskedés.
viszont ha érdekel a portékájuk, felhívod őket és megmondják hol tudod megvenni, vagy kicsit jobban körülnézel az oldalukon és megnézed a viszonteladói partnerlistát..vagy felmész egy árukereső oldalra és megkeresed a terméket. egyszerűbb mint beszólni, nem?
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
atti_2010
nagyúr
Nem rossz ez a razer egér de majd 25 ezerért még vezetékkel kínlódni.
Ha egy igazi játékosnak azt mondod hogy drótnélküli egér meghal a röhögéstől, 1. késik, 2. néha interferál más wi-fi-s eszközökkel, akkor újra kell szinkronizálni, az egész egy vicc játékos szemmel nézve.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Destructo
senior tag
Köszi a cikket!
-
ch003067
addikt
Tetszik az a zöld egér, de nagyon
-
radi8tor
MODERÁTOR
Jók ezek a mini gépek, de az áruk nagyon el van szállva.
⭐ Stella
-
parkr
őstag
ez a mobildigital egy vicc. árak nélkül akarnak webshopot üzemeltetni?
-
Tibor_560sec
aktív tag
HP gepe egesz eros hardverfronton 140 e Ft kornyeken ...
A Zotac gepe kulsore megnyero meg mindig ... viszont sok szerintem az ara ...Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
A Logitech egér nagyon rendben van...
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Bogyó bá'
nagyúr
Az a "cigányhifi" a külső hangszórójával, na az döbbenetes.... ...és még elég olcsó is ahhoz, hogy megvegyék.
A WayteQ xTAB50 viszont térképpel bőven megéri az árát!
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
sultansmith
senior tag
ahm, de jól jönne egy mikrofonos füles vezeték nélkül, de hát ennyiééért...
ráadásul nem esett szó arról hogy mit is tudnak ezek a fülesek hangzás terén, ami azért a legmeghatározóbb dolog. egy darabig úgy néz ki nem cserélem le a charcariasom.Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
djculture
félisten
válasz antikomcsi #7 üzenetére
Ja az biztos manapság a legolcsóbb füles is tud úgy szólni mint egy középkategóriás, maximum félévente kivágja az ember a kukába mert annyit bír a vezetéke meg a műanyag pánt Én a 3000ft os szlovák maxellel nyomulok. Ha tönkremegy nem tépem ki a hajam hanem leakasztom a következőt. A 40k-s meg bírja 3 évig de végül az is oda kerül. Nincs már itt kifejezett minőség ilyen pár tízezerért se. Legutóbb amit próbáltam a Bang & Olufsen cég fülese majd 200k -ért na arra 15 év gari volt. Meg is volt szépen erősítve nem egy műanyag darab volt. De ki a franc ad érte annyit
[ Szerkesztve ]
-
antikomcsi
veterán
Érdekes még mindig az újdonságok közt látni a G9-et. Valóban jó kis "játékszer" próbáltam is, de egyszerűen a G5/G500 után nem állt rá a kezem sehogyan sem.
A másik dolog az, hogy tudom, mindenki más, és én is biztos sok hülyeségre szórom el a pénzt, de majd 40K-t egy fejhallgatóért nincs szívem kiadni.
-
tjb007
nagyúr
A Kingston Wi-Drive nem rossz, mondjuk a kapacitás mindegyiknél lehetne a duplája 5000 és 7000 forintos drágulás mellett.
Némi kiegészítés a WayteQ xTAB-50 -nel kapcsolatban.
Van benne FM-transzmitter is és a GPS vevő egy 48 csatornás SiRF Star IV. -
Angel1981
veterán
Kövezzetek meg, de nekem az az Asus netbook igencsak bejön!
-
djculture
félisten
Nem rossz ez a razer egér de majd 25 ezerért még vezetékkel kínlódni...
-
Champipi
aktív tag
Ezekkel az Epül csatlakozókkal mit nyerek? Tévére kirakom a telón lévő videót? Még mást mit nyerek?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- AliExpress tapasztalatok