Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple notebookok
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz solaris17 #12 üzenetére
Ne gondold... volt fejhallgatóm remek driverrel, de gyenge műanyag házban. Amint "lebarkácsoltam" róla a burkolatot, rögtön jobban szólt (nem torzított az a vacak "kupak") - persze kicsit gyengültek a mélyek. Egy ismerős meg szerzett olcsón valami hulladék fejhallgatót, aminek fa volt a burkolata és abba rakta bele egy eltört AKG fejhallgatójának a membránjait. Szerinte klasszisokkal jobb lett a hangzás az eredeti állapothoz képest is.
Szóval engem is érdekelne, mit tud ez a bambuszos megoldás. A fejpánt amúgy tiszta Plattan - talán a belét is onnan kapta, csak a színes műanyag burkot cserélték fűre.(az árral kapcsolatos kommentek meg amolyan "nyuszika, hol a sapkád?" ízűek - ha 15k lenne, akkor miért ilyen drága, ha meg 6k, akkor ez biztosan szar)
# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
Lomha 8V
addikt
válasz konigjanos #7 üzenetére
Ne törődj vele, én a Cerberus cikknél trollkodtam hasonlóan akaratlanul, ott az időjárásra lett fogva.
-
Diopapa
addikt
Hiánypótló.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Garada
őstag
bőrrel való párosítás szerintem valami borzasztó
-
solaris17
aktív tag
Mekkora haknizás ez, konkrétan nullát dob a hangján, hogy bambuszból van. - szerintem.
Esetleg ha egy minőségi membrán kerülne bele, úgy eladhatóbb lenne, ez inkább ilyen esztétikai reklámfogás.Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
rudi
nagyúr
-
Daywalker
addikt
válasz konigjanos #7 üzenetére
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
DemonDani
addikt
"Az érdekes Hama Bamboo headset hatezer forintos ajánlott fogyasztói árral kerül a hazai boltokba."
inkább aggasztónak nevezném Ilyen árkategóriában nagyon kevés jó konfig létezik...
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
hemaka
nagyúr
Jol nez ki, de sanszos, hogy nem szol kb sehogy.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
vellerd
tag
Mondjuk 6k tényleg kedvezőnek hangzik. Kérdés, hogy milyen technika van benne?
A kinézete elég tetszetős art deco.[ Szerkesztve ]
Eladó Pioneer TS-E2099,Q9550 Proci,160GB Sata HDD, 2,5" 250Gb Noti HDD 3napot használt 100/100
-
Leigazoka
tag
6 K - ért még meg is érné.
Nekem van otthon egy 5 éves Manta headset.. szövet kábel, stb.
Jól szól még 5 év után is. -
Daywalker
addikt
válasz konigjanos #1 üzenetére
"akárcsak a vezeték, ami két 3,5 mm-es jack csatlakozóban végződik, és a hangerőszabályzóval ellátott mikrofonos egységet is erre tették"
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
konigjanos
senior tag
És hol a mikrofon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest