Hirdetés
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trevize1987
aktív tag
válasz
-Gerzson- #32 üzenetére
Én pont a laptopomat adtam el nemrég amivel átjátszottam a filmeket TVre és az volt, hogy android HDMI pc lesz vagy mediabox, esetleg tablet. Úgy döntöttem, hogy mivel android HDMI pc és a media box is 20e Ft körüli, inkább rádobok még egy 20-ast és veszek egy tabletet amivel még el is játszogatok. Annyira belemerültem, hogy azóta elég sok tablet volt a kezemben, de nem sok tetszett meg. A Nexus 7-ért rohannék a boltba ha lenne rajta HDMI és bővíthető memória. Bár inkább csak a HDMI hiányzik róla, de az nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Ghoo Tab 9700DC táblagéppel már a 10 hüvelykesek mezőnyében próbál szerencsét a gyártó, ám egyáltalán nem biztos a sikere.
- Apple iPad 9, Space Gray, 64Gb, Wifi., 10.2'' Retina, + Pencil + billentyűzet
- Honor Pad8 bontatlan, új eladó
- Apple iPad Air 6 gen ,M2, új, garanciális , 13'' Blue, új ,soha nem használt, 128Gb + Pencil
- Apple iPad Air 3 & Apple Pencil 1 - hibátlan állapotban
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, eredeti Dell 130W töltő eladó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest