Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaszoskeny
aktív tag
"
Ráadásul egy PC-hez képest.... hááát... nem tudom... szerintem sokkal körülményesebb egy androidos TV-dobozt asználni."
Ebből látszik,hogy soha nem használtál különben nem írtál volna ilyet...
Mi a körülményes könyörgöm?...
Pontosan erre vannak kitalálva a jóminőségű droidos boxok amire a a cikkíro keresi.
Kényelmes gyors tartalomfogyasztás ..."Androidos játékokkal meg inkább ne traktáljuk a gyerekeket, a sok százezer (millió?) közül alig akad normális, minőségi játék, ami nem az azonnali kielégülésre-jutalmazásra és idegbajos csilli-villi túlszínezett képi világraépíti a játékélményét.
Ami normálisabb játék van, az meg sokszor régi PC-s játékok portja vagy butítása."
Jót nevettem..Szóval a 60+os nagyinak meg a 8 éves nem felel meg egy Jade Empire,NOVA.KOTOR,GTA,,stb .Millio más tök jó játék nem nekik 4Kban kell a COD..MUHAHAHAH írj még remekül szórakozok...
-
kovaszoskeny
aktív tag
semmirenemjó" androidos desktop gyufás doboz"
-Full fogalmad nincs miről beszélsz az ilyen hszeken csak szánakozni tudok...
" amivel az unokák ráadásul böngészésen kívül kb semmit nem tudnak csinálni..."
-És még folytatod a buta tudatlanság terjesztést...
Kodi mond valamit?Játékok ???[link]
Mit is akarsz még?Mit nem tud amit egy pc? Olcsóbban hangtalanul felesleges felhasználó ellenes dolgok nélkül? Pusztán arra amire a cikkírónak is kell?
-
kovaszoskeny
aktív tag
60 éves mamidnak kínából egy androidos fhdés 8" tablet jobb lett volna.
Szerintem.
Köszi a cikket azért.Sőt ennyiért amibe ez került egy használt garis 24 es ips monitor és kínából egy alig fogyasztó zajtalan 4K HDR androidos 20 grammos 5x5ös box is kijött volna azt is el tudnád rejteni a tv hátilján és még a ventiket sem kell hallgatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest