Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
kovaszoskeny #32 üzenetére
"felesleges felhasználó ellenes dolgok nélkül"
Ez azért nagyon erős volt...Ráadásul egy PC-hez képest.... hááát... nem tudom... szerintem sokkal körülményesebb egy androidos TV-dobozt asználni. Végszükség esetén oké, de egyébként megy ki vele a kukába az ergonómia.
Kodi van PC-re is, nem hiszem, hogy a 60 feletti korosztálynak és az 5-13 éves unokáknak arra van igénye (magyar tartalmak?).Androidos játékokkal meg inkább ne traktáljuk a gyerekeket, a sok százezer (millió?) közül alig akad normális, minőségi játék, ami nem az azonnali kielégülésre-jutalmazásra és idegbajos csilli-villi túlszínezett képi világraépíti a játékélményét.
Ami normálisabb játék van, az meg sokszor régi PC-s játékok portja vagy butítása.A hangnemen meg változtathatnál, mert ez elég bunkón személyeskedő hozzászólás lett.
(#33) azbest
Én azt nem írtem, miért nem csinálják meg PCIe riser kábelekkel, hogy a monitorra lapjával lehessen felszerelni az alkatrészeket (vagyis az alaplap síkjában). az ATX és származékai nem erre vannak tervezve.
Táp meg lehetne SFF, vagy a talpba is kerülhetne.Egy olyan AiO PC házat is megnéznék, mint ez a Fujitsu Esprimo: hely a talpban PCIe riserekkel lapított ITX/mATX konfigurációnak, VESA felfogatós kar egy monitornak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest