Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
kovaszoskeny #32 üzenetére
"felesleges felhasználó ellenes dolgok nélkül"
Ez azért nagyon erős volt...Ráadásul egy PC-hez képest.... hááát... nem tudom... szerintem sokkal körülményesebb egy androidos TV-dobozt asználni. Végszükség esetén oké, de egyébként megy ki vele a kukába az ergonómia.
Kodi van PC-re is, nem hiszem, hogy a 60 feletti korosztálynak és az 5-13 éves unokáknak arra van igénye (magyar tartalmak?).Androidos játékokkal meg inkább ne traktáljuk a gyerekeket, a sok százezer (millió?) közül alig akad normális, minőségi játék, ami nem az azonnali kielégülésre-jutalmazásra és idegbajos csilli-villi túlszínezett képi világraépíti a játékélményét.
Ami normálisabb játék van, az meg sokszor régi PC-s játékok portja vagy butítása.A hangnemen meg változtathatnál, mert ez elég bunkón személyeskedő hozzászólás lett.
(#33) azbest
Én azt nem írtem, miért nem csinálják meg PCIe riser kábelekkel, hogy a monitorra lapjával lehessen felszerelni az alkatrészeket (vagyis az alaplap síkjában). az ATX és származékai nem erre vannak tervezve.
Táp meg lehetne SFF, vagy a talpba is kerülhetne.Egy olyan AiO PC házat is megnéznék, mint ez a Fujitsu Esprimo: hely a talpban PCIe riserekkel lapított ITX/mATX konfigurációnak, VESA felfogatós kar egy monitornak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Hálózati / IP kamera
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest