- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibazsi
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én is ugyan igy vagyok! A TV az TV! Filmezni meg egy két játékra jó,de minden máshoz monitor való! Néha látok képeket,hogy néhányan rendesen a szg.asztalra rakják a 40"-os fullhd tv-t és azt használják monitornak.Nem hiszem el,hogy az kényelmes pl netezni.Ott már nem tudja az ember csak a szemével követni a felületet,a fejét is mozgatni kell.Lehet,hogy amikor moziba mentek feliratos filmet nézni midig csak az első sorba kaptak helyet és ez már berögződés?
(elnézést azoktól a kollegáktól akikről beszélek, nem sértésnek szánom,inkább csak az irígység beszél belőlem!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- Eladó ASUS TUF Gaming monitor, VG289Q, 28", 4K, IPS, UHD
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Én is ugyan igy vagyok! A TV az TV! Filmezni meg egy két játékra jó,de minden máshoz monitor való! Néha látok képeket,hogy néhányan rendesen a szg.asztalra rakják a 40"-os fullhd tv-t és azt használják monitornak.Nem hiszem el,hogy az kényelmes pl netezni.Ott már nem tudja az ember csak a szemével követni a felületet,a fejét is mozgatni kell.Lehet,hogy amikor moziba mentek feliratos filmet nézni midig csak az első sorba kaptak helyet és ez már berögződés?
(elnézést azoktól a kollegáktól akikről beszélek, nem sértésnek szánom,inkább csak az irígység beszél belőlem!
)