- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Erre amúgy én is szeretném tudni a választ, hogy mégis mi a tényleg gyenge ezekben az atomokban, ami miatt a proci felépítéséhez jobban értők lehúzzák. Mert én csak -1 sgx544-et látok a nyolcmagos exynos ellen, mégis hasonló pontot. Azon kívül, hogy pár program nem megy tökéletesen?
-
blade zte
őstag
A vivo xplay megindította ezt, és folytatódik:
Végre tényleg phabletek ezek a készülék, a legkorrektebb kijelzövel, és sztereóval, hogy ne ilyen prüntyögö gagyinak hasson. Ezek az igazi multimédiás készülékek, amik egyben a telefon funkcióit is ellátják még ekkora méreten. A régi nagy okostelefonok méltó utódjai, lekörözik az alsóbb, és magasabb kijelzöméretet is szerintem praktikusságban. (Kivétel a proci szerepe, az legközelebb talán, nem esik áldozatul az intel atomjainak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest