Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
válasz
attila9988 #304 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el, hogy ebből a másfél milliárd Forintból kapott a Novell és az ULX is, nem csak a Microsoft. Ezt egyébként nem is tartom soknak, a BKV-ba pumpált több tízmilliárd engem jobban zavar.
Sokan elmondták már, hogy ha átállást akarnak, azt ne hónapok alatt kelljen megtenni, hanem készítsék elő. Már csak az érettségi szabályai miatt is legalább két évre kellene előre gondolkodni, és ahol szükséges, támogassák az átképzést.
Én nem tartom problémának a Windows teljes kivezetését, legalábbis középiskolákban, a legnagyobb gondjuk az lenne, hogy nem tudnak játszani órán. Az otthoni számítógépek nagy részén úgyis Windows van, legalább úgy-ahogy megismernének egy másfajta oprendszert is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest