Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bOtX
aktív tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Hát jah

-
bOtX
aktív tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
3D-s fű
-
RootRulez
félisten
Win7 x64 Fifa10-et elindítom egy pillanatra, ott van a folyamatok közt "homokóra" pár pillanatig, de nem történik semmi szépen bezárul és a listából is eltűnik...Vista SP1 kompatibilis mód próbálva, rendszergazdaként való futtatás próbálva, mi lehet a gáz?
-
30z.Samu
titán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Hát igen... bele élted magad a játékba már az intro láttán.
Bár a Fifa 2002 WC intro is szép.
(Szerintem) -
fczolika
csendes tag
Emberek!Óriási tévedés,hogy konzolon jobb a FIFA!Tavaly igen,de idén már a PES 10 a jobb,mondjuk xbox 360-on az biztos.Tavaly csak FIFÁZTAM xbox-on,tehát tudom,hogy akkor jobb volt mint a pes 09.Idén a játékmeneten kívül semmi komoly változást nem láttam a FIFÁBAN,nem,hogy nextgen grafikát.A PES 10 viszont javult vagy 20-30 %-ot xbox-on,majd leesett az állam a játékmenet sokszínűségén és a grafika láttán.2010-ben egyértelműen a PES 10 a jobb minden platformon a licensz hiány a magyar nyelv illetve a magyar kommentár hiánya ellenére is.
-
L4R$()n
tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Kár érte
de hátha a PESbe belerakják egyszer 
-
30z.Samu
titán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Nekem ez az intro még mindig viszi a pálmát. PS-es intro, de ez volt PC-n is, nekem ezzel az intro-val van meg a játék.
-
L4R$()n
tag
Csatlakozok a PES rajongók táborához, régen én is csak a fifát ismertem, de mikor kipróbáltam a PES-t , akkor megértettem, hogy miért fikázzák a Fifát. Azért lehet hogy kipróbálom, de pénzt nem áldozok rá ...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet hogy egyáltalán nem engedi, én egy nagyon régi verzióval állítottam még egérre 98wc-al! Szerintem az újakat nem lehet egérre állítani!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Értelek Érdekes elgondolás..
majd játszunk egyet úgy hogy te vagy egérrel
kíváncsi vagyok. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az okés, és mivel ívelsz? mivel sprintelsz? mivel cselezel? mivel szöktetsz? Nincs annyi gombod az egeren, sem pedig 3 kezed.. tehát ezért nem értem

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egérrel szerintem esélytelen, nem tudsz olyan gyorsan lereagálni, én még régen nagyon régen próbáltam, egyszerűen rossz

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vegyél egy Rumblepad2-t azzal jó játszani!
Ennyi lehurrogás után már tényleg kíváncsi vagyok a fifára.. lassan kijön magyarul is, kíváncsi vagyok az új kommentárra! Majd nyilatkozom hogy tetszik a játék! Maximum még jön a PES, ha ez nem sikerült jól. bár kétlem!
-
mephi666
nagyúr
ez tényleg egy gagyi f*s lett... ennyit a fifákról

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egérrel mit szeretnél csinálni te?

-
Sirandrish
legenda
Nekem azt mondja meg valaki hogy hogy lehet egér+billel játszani?
Mert én hiába állitom be nem megy sehogy sem csak billel -
RyanGiggs
őstag
98?
De miért???
Azért mert a 97 után a 98 akkora változás volt mint a GTA2 a GTA3-hoz képest!!!
Most miért nem tudnak alkotni fényévnyi különbséget hozni
a 09 után a 2010be??
Csupán ez itt a probléma!
Csak ilyen pici javítgatásokat csinálnak, vagy próbálnak csinálni, azt ennyi.
Vmi komoly produkció kéne már, amire egy "igazi" Fifás felfigyel.
Mint mi, vagy én aki 97 óta nyúzza a sorozatot.
De sajnos az EA is csak nyúzza.....le a bőrt mindig!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
98wc volt még isten király játék anno!
-
Lewzke
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Hát igen azok a régi szép idők , emlékszem mennyire elszórakoztunk az unokatesómmal főképp indoor meccseken......
-
CptMisi
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
fel is fogom rakni

-
mephi666
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
én bő 10éve volt, hogy a fifa '98 rtwc-vel 45 perces félidőkkel "realtime" meccset játszottam, annyira szerettem
(voodoo-val meg olyan gyönyörűen ment, hogy az hihetetlen...) egy kis nosztalgia... hát igen... könnybe lábad a szemem, akármennyiszer megnézem, mert az utóbbi években, amit ezzel a sorozattal műveltek, az siralmas (hallomásból követtem 2002 óta, mert a 2001 volt az uccsó, amivel komolyabban játszottam... most a 2010-et "megnézem" azért, mert hiányom van...) -
CptMisi
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
abban volt teremfoci, nem? esküszöm, azok jobbak voltak
egyedül a HSP miatt fifázom 
-
30z.Samu
titán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
A régi szép idők...

-
(Darkwood)
őstag
Hát igen, itt nem a PC-s verzióról vannak ilyen konstruktív kritikák, hanem az Xbox-ról és a PS3-ról, mert ha a PC-ről lenne szó, akkor gyanús, hogy az EA fizetett ezekért az eredményekért!

-
Csabee.
nagyúr
Xbox-on kíváncsi vagyok a Nexgen-es grafikára..

-
RyanGiggs
őstag
Én is 97 óta játszom a Fifa-val, kipróbáltam a 10es demóját,
és szerintem is rosszabb mint a 09!
Olyan ez a napsütötte pálya mintha Afrikában játszanék.
Vagy nem is tudom..
Na majd kipróbálom hamarosan a teljes verziót, azt +látjuk.
PES-t még soha nem próbáltam,de mivel hallottam hogy ott
licensz hiány van, ezért az sem hoz lázba! -
rvn_10
senior tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Nah milyen?
-
30z.Samu
titán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Miért? Nem volna jó?

-
boeing
őstag
ÁÁÁhhh felejtös gyerekek,kiprobáltam.Nekem legalább is.
-
nike_
addikt
Ami a videón van, az PS3-as verzió... Egyébként nekem csak ez az Accomplishments cuccos tűnik újnak, meg a fénykép, többi ugyanaz, mint a '09... De nekem PS3-on az is tetszett.

-
30z.Samu
titán
Jól értelmeztem? Feltöltök magamról egy képet a szerverre és ott megcsinálják nekem a Fifába az arcomat?

-
Dr. Romano
veterán
Én a 98RTWC-99-2000-el még elvoltam, de a többi már nagyon unalmas volt a 0 újjításoknak hála.
-
Robinhofan
csendes tag
Kiprobáltam a teljes verziót(angol), és szerintem van benne egy két változtatás, de túl sok új dologra így sem kellesz számítani. Realisztikusabb lett szerintem a játékmenet valamint talán egy kicsitvel nehezebb world classon nyerni. Szebb lett egy kicsivel a grafika(full grafon). De hogy én ezt megvenni nem fogom az biztos. Szinte leklonozták a 09et, a menü egy kicsit jobb lett, de ez engem nem hoz lázba, csak úgy mint a pes szeria.. A pesek közül egyik sem nyerte el a tetszésemet, pedig kiprobáltam mindet. A fifa számomra sokkal jobb és élvezhetőbb. Kipróbálni megéri, meg majd néhány offline meccset játszani a haverokkal, de mást nem. Többre számítottam..
-
afterburner_
őstag
utoljára nekem a 2006 jött be azóta egy sem

-
rvn_10
senior tag
Egyetértek. Eddig világ életmben fifás voltam, 97 óta jáccom. De msot megláttam a 10 demóját és majdnem leköptem. Rosszabb mint a 09, nekem csunyább is ugyan azon a felbontáson, és nem biztos ha grafban ua olyan lenne el tdnám dönteni meik a 09 és meik a 10. Deviszont kipróbáltam a pes 10 demóját és sokkal nagyobb élmény azzal nyomni. Mostantól 2-3 évig tutti csak PES ha nem robban valamivel az ea.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Még boltokba sincs, hol szeretnéd kipróbálni?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én kipróbáltam a demót... aztán adtam neki egy 0-t az 1-től 10-ig terjedő skálán (PC-n). Már többször is hangoztattam azt a véleményemet, hogy az EA-nak nem kötelező PC-re is csinálni ezt a játékot, most már kimondottan eltiltanám őket ettől és visszavonnám a licencüket és odaadnám a Konaminak.
-
Sirandrish
legenda
Nah kiváncsi leszek tőlem mennyit kap

Nemsokára kipróbálom -
mephi666
nagyúr
ezt aztán felértékelték... 1 próbát kap tőlem, aztán majdmeglássuk... a demókból meg videókból az elmúlt 10évben nem sok fejlődést láttam

-
Adam86
tag
Ez valami vicc?
Szerintem semmit se változott. Ugyanolyan mint az eddigiek. -
EyEsOnU
tag
azért azt kihagyták a hírből, hogy ezek a számok az xbox360/ps3 -ra vonatkoznak nem a pc-s gányra..
-
-nick-
csendes tag
nekem nem tetszett annyira, mondjuk inkább pes párti vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(dual-boot)
32 bites rendszeren próbáltad már?

kár hogy azóta sincs benne ilyen a Fifákban, mert akkor még játszanék is velük
majd játszunk egyet úgy hogy te vagy egérrel