Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Költői túlzásnak szántam, de ha komolyan vesszük, akkor kb. két hónapja vettem 20K-ért egy Blu-ray/HDDVD olvasót (ami persze cd/dvd író is egyben), szóval minden, csak nem drága.
De azért 150 gigányi játékanyag elképzelése nekem igenis vonzó. Valszeg akár 3-4szeres árat is lazán kivágnék érte, mert még 2015-ben is azzal tolnám

-
nrgia
őstag

-
Gregorius
őstag
Megmondom őszintén, ha nem lenne felvésve a falra a "Gecko" meg a "Nuka Cola", akkor elsőre inkább a Beneath a Steel Sky jutott volna eszembe.
-
frame>24
addikt
Elnézést kérek, de mi lenne, ha tennének egy kísérletet a régi nézettel, FPS helyett?? Visszahoznák a régi turn-based módszert, de a türelmetlenek kedvéért bennhagyhatnák opciónak a TACTICS-ból megismert változatot is...
Ezen kívül persze, amit Morden24 mondott a #4-ben.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jah, és egy olyan művészlelket, aki az elsőhöz hasonló hangulatú zenét tud írni!!! (hogy úgy érezzem, egy reménytelen, elhagyatott, sugárzó tájon vagyok)
Ez a 3-ban nem gyött össze... -
sirdond
őstag
a fallout 3 nem éri el az 1 és a 2 szintjét, de a tacticsnál mindenképp jobb
szerintem élvezhető, bár olyan sokszor nem játszom majd újra mint az elődöket, de engem eddig is hosszú időre lekötött, és ez azért mostanában elég ritka
stalkert nem ismerem, oblivionnal is sokat játszottam és szerintem más lett a fo3, lehetett volna sokkal rosszabb is...azt hittem, az art workre írja, hogy nincs köze a fallouthoz
-
sirdond
őstag
játékélményben legalább fallout 2 szerűségesnek, sokáig játszósnak és nem havidíjasosnak

egyébként ezt is a bethesda fejleszti?
és miért ne lenne köze a fallouthoz?
nuka cola? gecko? -
Gergello
addikt
Nem sok köze van a fallouthoz, de nem rossz artwork. Vmi steampunknak jobban elmenne.
-
Juhtúró
tag
én hamar megjelenősnek

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Bittorrent topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sorozatok
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Snapdragon X Elite 32GB 1TB Win11 Pro ARM EU billentyűzet
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Eladó Konfig I7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX1660 6GB!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Playstation 4 slim (500GB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)