Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Költői túlzásnak szántam, de ha komolyan vesszük, akkor kb. két hónapja vettem 20K-ért egy Blu-ray/HDDVD olvasót (ami persze cd/dvd író is egyben), szóval minden, csak nem drága.
De azért 150 gigányi játékanyag elképzelése nekem igenis vonzó. Valszeg akár 3-4szeres árat is lazán kivágnék érte, mert még 2015-ben is azzal tolnám

-
nrgia
őstag

-
Gregorius
őstag
Megmondom őszintén, ha nem lenne felvésve a falra a "Gecko" meg a "Nuka Cola", akkor elsőre inkább a Beneath a Steel Sky jutott volna eszembe.
-
frame>24
addikt
Elnézést kérek, de mi lenne, ha tennének egy kísérletet a régi nézettel, FPS helyett?? Visszahoznák a régi turn-based módszert, de a türelmetlenek kedvéért bennhagyhatnák opciónak a TACTICS-ból megismert változatot is...
Ezen kívül persze, amit Morden24 mondott a #4-ben.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jah, és egy olyan művészlelket, aki az elsőhöz hasonló hangulatú zenét tud írni!!! (hogy úgy érezzem, egy reménytelen, elhagyatott, sugárzó tájon vagyok)
Ez a 3-ban nem gyött össze... -
sirdond
őstag
a fallout 3 nem éri el az 1 és a 2 szintjét, de a tacticsnál mindenképp jobb
szerintem élvezhető, bár olyan sokszor nem játszom majd újra mint az elődöket, de engem eddig is hosszú időre lekötött, és ez azért mostanában elég ritka
stalkert nem ismerem, oblivionnal is sokat játszottam és szerintem más lett a fo3, lehetett volna sokkal rosszabb is...azt hittem, az art workre írja, hogy nincs köze a fallouthoz
-
sirdond
őstag
játékélményben legalább fallout 2 szerűségesnek, sokáig játszósnak és nem havidíjasosnak

egyébként ezt is a bethesda fejleszti?
és miért ne lenne köze a fallouthoz?
nuka cola? gecko? -
Gergello
addikt
Nem sok köze van a fallouthoz, de nem rossz artwork. Vmi steampunknak jobban elmenne.
-
Juhtúró
tag
én hamar megjelenősnek

Új hozzászólás Aktív témák
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)