- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Dell asztali gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi, de ránéztem a topikra, és ennyire szájbarágósan nincs szükségem rá.
Ki tudom választani, hogy az igényeimnek milyen vonal felel meg. Max. annyi segítség kellhet, hogy melyek azok a márkák, vagy márkán belüli típuscsaládok, amiket el kell kerülni minőségi problémák miatt.
Am sokáig ezzel a laptoppal sem volt gond. 5 évig hiba nélkül elment. Mint írtam, a billentyűzet vszínűleg az én hibám volt, és 5 év alatt sztem a kijelző sem egyedi eset, hogy megadja magát a laposokban. Az is lehet, hogy csak kábel gond, de már nem volt kedvem vele foglalkozni, mert úgyis tervben volt egy frissítés. Ami meg a PCI-e dolgot illeti, kérdés, hogy pontosan mi ment tönkre?! Nyák hiba, vagy vezérlő gond? Mert ha az utóbbi, akkor az sem az Acer hibája, mivel a PCI-e vezérlő a processzorban van.
Egyébként újításnak egy ASUS Vivobook 15-ben gondolkodtam. Az X512DK tetszett is, csak gondoltam, megvárom a Renoir-t. Kérdés, hogy mikor jön ki vele ilyen lapos (ha lesz egyáltalán)?!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy véletlenül(?) idő előtt élesedett tesztből úgy tűnik, hogy az új generációs mobil Ryzenek sokat javultak az elődhöz képest.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest