- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
és lesz demó is ami ritka a mai világban
várjuk
-
Fuh, amikor megláttam a hírben, hogy "új dátum" már az idegbaj kerülgetett, hogy megint?! Szerencsére egyelőre megmenekültem az agyvérzéstől, de a seggem már nagyon fáj a tűktől...
-
GegeWarrior
senior tag
Beszarattak rendesen
Mondom ne kezdjék ezek is
Kezdtem azt hinni,hogy a Dukenak nem szabad megjelennie, mert eljőőő a világvége -
Janika!2
aktív tag
Jó kis videó!
Csak a játék jelenne már meg!
-
Dyingsoul
veterán
Azért nem gyengén elrontották a videót!
A srácok nem valami erősek after effects-ben, annyira nem képesek, hogy használják a két kattintásos "Fit to Comp" opciót? Kicsit ronda fél HD-ban, hogy amikor a fekete képernyő (amin a videóra közbevágott kis text üzik vannak) alatt, a videó széleinél látszik az alatta lévő videó (amin a srác toporog)... Ha ilyen körültekintéssel csinálják a játékot, akkor inkább hadd ne írjam ide a mondatom másik felét... -
Stalker-2572
veterán
Ezt a poént egyre kevesebben fogják érteni
-
nofi
addikt
Pre-orderhez demo? Nem fordítva kéne?
Áh mindegy, amúgy sem hiszem, hogy első napos vétel lenne. Nagy a hype, meg én is örülök, hogy visszatért, de mégis csak több mint 10 éve volt mikor Duke poénjai mosolyra fakasztottak. Ma már egy Bud Spencer film is kínszenvedés - nem úgy mint anno!
Azért titkon drukkolok a csapatnak. Majd ha lecsengett az őrület szerintem beszerzem (értsd: használt játék). -
james001
veterán
Há' mán' azt hittem megint dátumot váltanak,szerencséjük van hogy nem
-
törölt tag
Mi értelme van kizárólag előrendelőknek adni demót? Ők már úgyis megvették, max csalódnak benne és visszamondják.
-
válasz
Mártógyurma #12 üzenetére
Ha külföldben is gondolkodsz ott nem olyan para a helyzet. Felveszik a kezdőket, mert azoknak feleannyit kell fizetni, mint a tapasztaltaknak. Persze, ez nem jelent semmit, inkább csődbe mennek a cégek, mint létszámot növelnek.
Na, OFF-ot befejeztem.
Asszem előrendelem a DNF-et, csak megjön egyszer, úgyis csak akkor kell fizetni,ha adjék a kezembe
-
Prof01
veterán
Jó kis videó, nekem tetszett, és az előző is.
-
-
Youri
veterán
válasz
Mártógyurma #12 üzenetére
Alapvetően informatikából.... De, mindenhol.
-
BioNiCMaN
addikt
Akkor már nem kell sokat aludni a demóig.
-
válasz
Mártógyurma #7 üzenetére
Így van. Sajnos, ma magyarországon kezdő grafikusként olyan esélyeid lennének, mintha diplomaosztás után egyből a munkanélkülibe mennél.
Lenry: elsősorban igen, plusz még van egy rakat... annak éri meg, aki ott tanít, dehát ekkora léből lehet is fizetni őket. Rengeteg ilyen emberrel találkoztam, lengette a papírt, de amit eléraktak, nem tudta lemodellezni. Nekem nincs papírom semmi, mégis 5 éve vagyok játékfejlesztő. Sajnos, tele negatív tapasztalattal, aminek jó részét a 3DBrigade-nak köszönhetem, Nem szakmailag, anyagilag.
-
GabN73
addikt
Wait for it..... !! Mekkora!
-
-
válasz
Mártógyurma #3 üzenetére
Mezei mérnök informatikus vagyok. A grafikát magamtól tanultam, később, mikor felvettek az első céghez, ott megmutatták a többit, amit esetleg nem tudtam volna magamtól megtanulni. Azóta is "önfejlesztem" magam, máshogy nem lehet. Csak a hülyék dőlnek be a "600ezeré kapsz hivatalos papírt, oszt grafikus leszel" marketingnek. Bocs, akiket ezzel megbántok, de egy 6 hetes tanfolyamon tanultakkal bárkit körberöhögnek, dehát el kell adni a kurzust...
-
Youri
veterán
Humbuk az egész DNF szerintem
-
Nekem ez már olyan, mint játékfejlesztő grafikusként a fizetésem: akkor hiszem el, hogy megkapom, amikor már elköltöttem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Netfone
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- OLCSÓ MONITOROK
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest