Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- ASUS notebook topic
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem CGI, a FB3 motorral készült: "It wasn't CGI. That was in engine footage."
Azért kíváncsi lennék milyen gép kellene, hogy ilyen minőségű anyagot valós időben rendereljen.
De a végleges játék valószínű nem így fog kinézni: [link]
-
törölt tag
válasz
infectedmann #17 üzenetére
Hát ja, az ilyen trailerek mindig nagyon ütősek. Viszont most már van tech illetve vas, hogy tényleg hasonlóan is nézzen ki.
-
infectedmann
őstag
Szvsz ennek még kevesebb köze lesz már az első részhez, csak muszáj valami bejáratott márkával eladni a játékot.
Persze a hiper-szuper CGi trailer alapján ígéretes, de majd meglátjuk -
-
törölt tag
Egy origins-et még 1x nem tudnának megcsinálni, pontosan azért nem mert az origins egy bevezető rész volt, méghozzá nagyon jó (jobb mint anno a Mass Effect).
Egy viszonylag jó alapsztorival, innen onnan merítve létrehoztak egy rendkívüli világot, amit a lehető legjobban próbáltak is megismertetni.
A DA2 szerintem nem volt egy rossz játék, inkább az origins sikerült túl jól. -
Vistaboy
veterán
Ej, de rafinált az EA (vagy a BioWare)...
Pont Morrigan az, akire legjobban kíváncsi lennék, miként folytatódik a sztorija, de a DA2 után a harmadik résznek nem sok jót jósolok (Ne értsetek félre, meg tudnák csinálni a BW-nél, hogy ismét olyan jó legyen, mint az Origins, de félő, hogy a látvány - és a profitorientáltság - miatt ismét háttérbe szorul a taktikai harc, a háttértörténetek, a párbeszédekkel befolyásolható sztori, stb.).
MOD: Majd elválik, ha kapok belőle tesztpéldányt, akkor meglesz megjelenéskor, ha nem, akkor késni fog a DA3 teszt itt a Gamepodon...
-
joysefke
veterán
Nem volt rossz a DA2, de a DAO-nak nyomába sem érhet, ennyi.
A DAO-t én cRPG-nek sorolnám be, a DA2-t pedig egy történetorientált, választható befejezéssel rendelkező HnS-nek. Mindkettőnek megvan a szépsége, de a DAO sokkal közelebb van a szivemhez.J.
-
ldave
félisten
Szerintem a DA2-ben is nagyon jó karakterek voltak, Aveline-nel az élen. Messze ő az egyik legvalóságosabb női szereplő, akit videojátékban láttam. Varric is kellemes újítás volt a teljesen általános törpe karakterek után.
Tény, hogy a játékmenet nem volt kiemelkedő, de voltak jó dolgok is a DA2-ben.
-
Xelloss
tag
Hát a Witcher szériában is vannak állat karakterek. Igazából szerintem nem érdemes sorrendet állítani.
Igen a Witcherben még bízom és remélem a harmadik rész méltó korona lesz.
A Witcherben nincs annyira jó és rossz. A DAOA -ban volt és van szent cél. Witcherbe meg egy önző "idióta" vagy és ha jópofizol akkor is büntet a game ,mert nincs olyan,hogy mindenkinek jó. -
Turulbir
tag
A probléma nem a játékkal volt, hanem azzal, hogy Dragon Age-nek hívták. Az Origins egy ízig-vérig oldschool RPG volt modern köntösben, ahol a a hangsúly a párbeszédeken, a karaktereken - és azok motivációin - , a döntéseken és a történeten volt. A harc, a skill-ek, a grafika és minden más részletkérdés. A legnagyobb rajongói - akik orrba-szájba fikázzák a DA2-őt - azok, akik a régi felülnézetes szerepjátékokon nőttek fel, ahol az ellenség monoton legyakásán kívül társakat kellett szerezni, megismerni őket, döntéseket hozni, melyeknek tétje volt, felfedezni a világot, és megérteni annak mozgató érőit; ezáltal élted bele magad: játszottál egy szerepet.
Az Origins koránt sem volt tökéletes, sőtt: számtalan sebből vérzett, de volt. És mert évek óta nem kaptunk ilyen stílusú játékot, egyfajta "megváltásként" érkezett és kitöltötte a tátongó űrt. Azt vártuk, hogy a DA2 ezt viszi tovább, de nem. A nagyobb profit reményében leegyszerűsítették a párbeszédeket, és a karakterek olyan semmilyenek lettek. Mindezt azért, hogy nagyobb tömeget érjenek el vele (azt a tömeget, akik minden párbeszédnél nyomják a skip-et), de ezzel pont az Origins rajongóit köpték szemen, akik a garantált vásárlóbázist adták. (Ezzel az üzletpolitikával egyébként az a baj, hogy míg a nagy tömegek, akiknek ez csak egy játék a sok közül, általában letöltik, ezzel szemben a hardcore rajongóbázis biztos vásárlókat jelent.)
Igazából 3 fő fajtája van az RPG-knek:
-A csinálj, amit akarsz, üsd el az időt: pl. az Elder Scrolls sorozat. Maga a világ nagyszerűen megírt, meglehetősen komplikált, de nincs benne pl. egy emlékezetes karakter sem. 100+ órát játszottam a sorozat utóbbi három részével (külön-külön mindegyikkel), de meg kel magam erőltetni, hogy legalább egy karakter neve eszembe jusson.
-A harc mindenek felett: Itt a skill-eken és item-eken van a hangsúly, hogy minél hatékonyabban öld le az özönlő ellent. pl. a Diablo. (Én személy szerint csak kattintgatóbajnokságnak hívom ezeket. (az RTS-ek 80%-ával együtt))
-És a fentebb ismertetett általam csak oldschool RPG-nek hívott játékok, ezeknek volt az utolsó képviselője volt az Origins.
-
MerLinh
senior tag
Hát az biztos, kevés bejárható terület, egy dungeon különféle akadályokkal hogy "más" legyen, és mintha 2 különböző játék lett volna meg egyéb aproságok, de legalább dx11 =) had ne mondjam a nehézségi fokozatok butítását...
Nos az DA eredetileg a Baldurs Gate örököse lett volna saját kreált világban, hát az origins nagyjábol megfelelt annak, de a 2 ha nem dragon age lett volna a neve adtam volna neki 1 5öst a 10ből =) -
ldave
félisten
Annyira nem volt rossz a 2. rész, nem értem ezt a nagy utálatot, ami van vele.
Mindenesetre a látottak alapján látványvilágban a 2. részre jobban hajaz, mint az Origins-re, ami szerintem nem baj, sokkal egyedibb volt a 2 kinézete, mint az eredeti játéké.
-
Hunpriest
senior tag
Csak legyen jobb, mint a 2.
-
törölt tag
A grafika, látvány ezek alapján gyönyörű azért meg külön piros pont, hogy Morrigannek ismét Claudia Black adja a hangját!
-
Wizard of Oz
aktív tag
Itt egy jobb minőségű (bár úgyis felkerül hamarosan hivatalosan is)
-
Xelloss
tag
Nekem csak egy DA van és az az Origins.. Ez már nem DA ahogy a 2 sem volt az..
Legalább a DA.OR le volt zárva,de mégis sajnálom ,hogy bemocskolják a nevet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ASUS notebook topic
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest