- Milyen TV-t vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alan[HUN]
senior tag
Nekem friss Toshibán nem sikerült (i7 + GT745M), szóval márkaspecifikus (azért egy afaval majd 300k-s géptol jolesett volna, meg ha nem is varom el
), probaltam letiltani a HD4000-et, de helyette nem az NV, hanem valami basic driver csoda toltott be 128 MB(!) memoriaval, szoval akkor inkabb HD4000... Cserebe a valtas (egyelore zokkenomentes, ezen a 8.1 sem valtoztatott, de hat uj meg, szoval majd 2-3 ev mulva lesz erdekes.
Es en is asztali helyett vettem, mert egyetemre bevinni nagyon hasznos (programozas/egyebek), itthon meg azert csak kene a kakao AC4-re!
(De aki ilyesmire adja a fejet, nyugodtan kalkulaljon ra 5-7k-t a hutore, nekem legalabbis FHD-n, minimum grafikan 20 perc utan konkretan lehal a gep a melegtol... CM E1-el meg csak nem is hangoskodik. (Nyilvan osszesen azert a 230 mm-es venti miatt hangosabb az egesz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest