Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mfranky
őstag
Ez igen jó lett, a demo alapján elő is lett rendelve, már vártam valami ilyesmi játékot, az előző rész is nagyon el lett találva és a demo alapján nem sokat változtattak rajta!! Jó kis horror feeling!!
-
talpalavalo
aktív tag
válasz
CsiguszMaxim #4 üzenetére
Ez igen jó lesz
Legalább is az egy nekem nagyon bejött meg volt a maga egyedi hangulata, egy kis félelemmel egy kis izgalommal tetszetős sztorivezetáéssel
-
Jander
senior tag
Csakhogy a dec 21. foglalt! Mert aznap: "JÓÓÓÓ REGGELT VIETNÁÁÁM!" Úgyhogy a demó várat majd magára, viszont a játékot lehet, hogy beszerzem januárban.
-
wikings2
őstag
Én csak azért szeretnék, mert az első részt is 2000 forintért vettem, és gondolom nem ennyibe került mikor megjelent.
Szóval ha jó lett akkor előrendelés, ha nem akkor akciós játék bevásárló körúton egy kiszemelt áldozat. (Ehhez meg ugye jó lenne kipróbálni a demót. meg hát hogy minek? ha már a konzolosok kapnak elvárná az ember pc re is.. :\ ) -
maláj
addikt
világszerte indulhat majd a demó rettegés
-
Agyasima
őstag
A tisztánlátás kedvéért:
Csak a demo nem jelenik meg PC-re, a játék maga kijön PC-re januárban, a többi verzióval együtt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nagy kedvenc és nagyon várós!
-
mfranky
őstag
...az amerikai xbox live-on elérhető... ahha... és a MAGYAR xbox live-on elérhető lesz egyáltalán, vagy ebből is kimarad aki áttért a magyar live-ra?
-
Gude
senior tag
Konzolosok örülhetnek!
-
kpal
nagyúr
PC-re akarom.
-
Tripower
tag
Na ennek is csak öcsém fog örülni mert ö szereti az ilyen szivószálat a fejbe szörcsögni és kiszivni mindent és még boxa is van..... de lehet megveszem neki a szülinapjára.
-
-
PAtr0n
addikt
Minek a demo?
Én nem akarom kipróbálni, teljes izgalmat akarok majd, ha kint lesz a full!
Kár, hogy az 1-nek nem volt nagy marketingje, így nem is fogyott olyan mértékben mint számítottak rá. Pedig egy igazi gyöngyszem a túlélő horror/akció műfajban, egyedi hangulattal.
Ennek már volt igazi, hozzá illő marketingje. Csalódni, nem hiszem, hogy fog benne, akinek bejött az első rész. -
7600 GS
addikt
Demó nélkül is meg fogom venni, töretlenül bízok a fejlesztőgárdában. Nem akármilyen lett az első rész.
-
Jofi81
őstag
Annyira tudtam, hogy b@sszák kiadni PC-re is!
-
wikings2
őstag
Pc re nem lesz akkor?
-
CsiguszMaxim
senior tag
Ez jó?
-
Geffry
aktív tag
Hell... it's about time!
-
Sicilian
addikt
Ha még idén, akkor az lassan itt van !!
-
pincehely
addikt
Karácsonykor lehet majd rettegni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OTP Bank topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- sziku69: Szólánc.
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Windows Insider Program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari