- Kompakt vízhűtés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
"Amikor egy komolyabb AAA game majd fullra leterheli általános számításokkal az APU-t, akk nem tudom mi fog neked ott grafikát csinálni."
Ami a PS4-ben: az IGP. Csak a jelenlegi x86-os IGP-knél komolyabbra kell azt csinálni, vagy 2x. Meg a hardvert ki is használni, hogy ne csak összevissza tébláboljon amikor számolni kéne valami hasznosat (DX12, Vulcan). Szerintem bármelyik gyártó kiverné ha nextgen konzol szinten tudna egy IGP-jük játékot futtatni."1-2 év múlva középkategorias vga is elég lesz 4k-ra, ki akar akkor majd konzolszinten gamelni?"
Ma még a fullHD korszakban is csak 1366x768 egy mezei noti felbontása, sokszor még a dGPU-s "gémer"nek is. Mire abból 4K lesz... És azt meg is kell hajtani 3D-ben, ami a fullHD-nak 4x-esét igényli teljesítményben. Szerintem erre egy mai csúcs VGA se vállalkozna (persze pasziánszban lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Kompakt vízhűtés
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest