- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyura62
csendes tag
-
Gyura62
csendes tag
Sziasztok!
Valóban, már nincs EU raktárban, miután nekem elküldték, 1-2 napra rá kijavították a leírásban és a képen USB3.0-ról Type-C-re (addig mindenhol USB3.0 szerepelt), persze a termékszám az maradt. Viszont ugyanott volt korábban is Type-C változat is más termékszámmal. Csináltam előrelátóan képernyőképet az oldal akkori verziójáról az esetleges viták elkerülése végett, ugyanis eleve gyanús volt, hogy máshol már mindenhol az új változat van, itt hogy-hogy van még a régi. Ezértr írtam a kommentet is a rendeléshez, hogy az USB3.0-as változatot szeretném. Jól sejtettem, közben, mikor szállítás alatt ránéztem, és láttam, hogy változtattak, már sejtettem, hogy ezt fogom kapni. 1-2 nap utám pedig tényleg out of stock lett. -
Gyura62
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyet a Tinydealről, azért onnan, mert sokat olvasgatva a fórumokat, én mindenképpen még a korábbi, USB3.0-ás verziót szerettem volna, ezt pedig csak a Tinydeal EU store-jában találtam, legalábbis azt hittem!
A képen, a megnevezésben, a leírásban mindenhol USB3.0 szerepelt és nem Type-C.
A megrendelésnél is odaírtam commentbe:
I would like this USB 3.0 version and NOT the Type-C version! Thank you!
Ma megjött a cucc és döbbenetemre TYPE-C verziót küldtek!
Én mindenképpen a másik verziót akartam, ez nem is kell
Már írtam vissza nekik, hogy én nem ezt rendeltem, és mivel ezek szerint azt már hiába is kérném, full refundot szeretnék, visszaküldés mellett. Meglátjuk, mit válaszolnak.
Viszont csak kérdem tőletek: ha esetleg ez a USB-C-s változat érdekel valakit, szívesem átadom annyiért, amennyiben nekem van, 191 dollár volt. Én keresni nem akarok rajta, nem ez a célom, akit érdekel, írjon!
EU töltőt is küldtek hozzá.
Mivel vissza akarom küldeni, vagy el akarom adni, be sem kapcsoltam, úgy van fóliástól, mindenestől, ahogy jött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest