Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Meddig megy még ez az erőltetett beágyazott hírezős dolog? Fel kéne ismerni, hogy ez egy olyan szegmens, amihez nem nagyon lehet értelmeset fűzni anélkül, hogy az ember valamilyen szinten elmélyült volna magában a fejlesztésben is...
Új, nagy tárolókapacitású beágyazott memória.. Kinek az életét változtatja meg? Sokakét. De ebben a piaci részben nem olyan egyszerű az egész, mint a PC esetén, hogy van 36/64 (igen, 36) bites címbusz, azt hadd szóljon, akármi ráfér... Itt a kontroller-memória-perifériák-illesztések egyöntetűen alkotnak egy működő egységet.
No offense, de tudom Abu, hogy hogy ismerted meg a PH-t komolyabban. Azt is nyomon követtem - már amennyire egy fórumozónak lehetősége volt -, hogy hogyan vált belőled házigazdi. Úgy összességében szeretem az általad publikált írásokat, de ehhez a beágyazott dologhoz kicsit kevés a háttered érzésem szerint. A hírek tükörfordításához persze bőven elegendő. De ahhoz, hogy valami igazán figyelemreméltó kerüljön ide, elégtelen.
-
aDic
tag
A cikkel csak az a baj, hogy keveri a byte-tot, meg a bit-tet.
Nagyon nem mindegy, hogy 128GB, vagy 128Gb! -
OK, akkor pontosítsunk. Ezeket a modulokat okostelókba szánják, nem az átlagos telókba (bár manapság már az okstelefonok is mindennaposak).
Egy navis okostelefonon mondjuk van 1 GB csak a térkép, + zene, + képek (újabban 5 Mpixeles telók jönnek, ami azért kajálja a helyet), + videók (szintén sok hely...), + programok.Tehát pontosítva: Átlag okosteló-usernek bőven elég 8 GB. A bőven alatt azt értem, h 4 is elég, van akinek 1 is, de 8 GB tutira elég a fentiekre szerintem.
Persze mások a felhasználók és az igények is, tul. képpen én is azt írtam, h minek a 128 GB, ha a 8 elég... legyen 8, de ócóóó...
-
"mondjuk átlag usernek a 8 GB bőven elég telóba"

Nekem nincs a telómban valami sok memó. Konkrétan fingom sincs mennyi van rajta. fekete fehér kijelző, sms küldés fogadás, beszélgetés, óra, ébresztő, ez az ami egy mai telefonban szükséges számomra. Akkor Én már nem vagyok átlag user? WÁÓW!
Viszont az mp3 lejátszómban elég az 1 giga. Video-t me gel nem tudom képzelni ki akarhat telefonon nézegetni. -
Azért ha rákapnak a mobilgyártók, és a többi kütyükbe is ilyenek kerülnek, akkor az árak esni fognak, remélem 2012-ben a telóm már ilyen lesz... mondjuk átlag usernek a 8 GB bőven elég telóba, és ma is megfizethető. SDHC-hez képest mit tud ez sebességben?
-
szuper-t
őstag
-
zazahoho
őstag
128 gb
,az még kamerába szerelve is komoly kapacitás,telóról nem is beszélve
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ASUS routerek
- sziku69: Szólánc.
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
lesz mit a tejbe aprítani