- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
#65675776 #38 üzenetére
iso100-on nagyon dinamikaszegény képeket lő a kis e-p1. az elején még használtam, de ma már 200 alá nem megyek...nem hiába hiányzik 100-as érzékenység azóta minden oly-ból.
helios-zuiko-s képeket f2.8-al lőttem, revuenon-osat f4-el[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-
jjeahh
nagyúr
-
jjeahh
nagyúr
ettől függetlenül nekem nem kéne, annál különcebb vagyok, inkább egy a7, és egy rakás fura manuál
vagy egy jól bejáratott mft, pl. e-m1
azért szuper, hogy egyre több szuper milc van, és még szuperebb lesz, ha az ilyen brutál evf-ek, peaking, 1/8000, stb. lassan az alsóbb szegmensekben is elérhető, általános leszFb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
ja, emlékszek annó ilyen kijelentésekre tőlük, hogy a legnagyobb tv gyártó akarnak lenni, aztán okostelefon gyártó, meg olyasmit is mondtak annó, hogy amoledben látják a jövőt...mindhárom ágazatban azért elég sokra vitték
szal ha most kijelentenék, hogy 2 éven belül ők akarnak a legnagyobb milc gyártók lenni, simán elkezdhetnél egy nx30-ra gyűjteni...aminek komolyabban nekifogtak eddig, tényleg csúcsa járatták
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
bakker pont a samsungtól nem vártam ekkora kellemes meglepetést...ejnye, szét kell nézzek a samu obikínálatban, pedig eddig absz nem érdekelt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Úgy tűnik, a Samsung mérnökei nem pihenéssel töltötték az elmúlt hónapokat, hiszen a soron következő csúcsgépük figyelemreméltó extrákkal érkezik – íme, az NX30!
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- PlayStation 5
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest