Hirdetés
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
Recon666 #467 üzenetére
Nem lehetett repedés, mert ez a katasztrófa után pár évvel készült videó volt.Egy ember még keresztbe is átfért volna rajta, és szépen kivehető téglalap alakja volt mindkettőnek az oldalfalon, ráadásul szemre is egy magasságba.A tetőn is jött be fénysugár, de az lehet a közlekedő rész volt, mert felülről mentek be mindig.Ha akkora "repedés" lett volna akkoriban, már 10 éve összeborult volna az egész kóceráj.
-
orion1025
őstag
Néztem egy dokumentum filmet nagyjából fél éve Csernobilról.Mutattak a szarkofág alatt készült felvételeket is, és szemet szúrt már az elején, hogy van természetes fény is bent a "bunkerben".Erről lett is kérdezve a meginterjúvolt alany aki bent járkált rendszeresen, de csak terelős választ adott rá.Azért arra kíváncsi lennék miként is sikerült úgy lefedni, hogy kintre néző ablakokból jön be fény.Mert azért ahol üveg van, meg nem mai példányok lehetnek, ott illesztés hiba is lehet, na meg azért egy üveg felület nem egy vastag áthatolhatatlan valami.És ne kövezzen meg senki, ez csak pusztán információ gyűjtés jellegű említés volt.
-
orion1025
őstag
válasz
MrSealRD #249 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy mindenkinek kellett volna szenvednie valamilyen károsodást....És érdekes, hogy nővéremnek (84-s) is vannak nyűgjei, igaz semmi drasztikus, de az sem a véletlennek tudható be gondolom.Pláne ha azt nézem, hogy visszamenőleg sem volt a családfában komoly és sorozatos állandó betegség.Most is vannak persze ilyenek, de ha megnézed átlagban olyan embereknél jön elő, akik tényleg olyan "minőségűek" is ránézésre.Azt meg mondjuk Te honnan tudod, hogy bármilyen sugárzás milyen időtartam után fejti ki a hatását és kiben miképp?
Mai napig sok általános közéleti dologról derülnek ki olyanok, amik teljesen megcáfolják az addig ismerteket.De erről nem vitatkozok senkivel, a mai napig nem vagyok úgy a saját "károsodásommal", hogy ennek tudható be, de könnyen lehet e miatt is, na meg egy orvos egy adott régióban csak meg tudja ítélni a statisztikát, annyira nem értelmi fogyatékos.
-
orion1025
őstag
Volt hatással az akkor születőkre és élőkre egyaránt.Én 1988-ban Szolnokon születtem és Törökszentmiklóson laktunk ~3 éves koromig.Nekem születésem óta nagyobb a lépem, amit Csernobillal magyaráztak, és anyámnak mondták, hogy elég sok hasonló nem normális dolog van az akkoriban születetteknél is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 1986. április 26: egy dátum, amelyet az emberiség kollektív emlékezete sosem fog elfeledni.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- GTA V
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nintendo Switch
- Milyen egeret válasszak?
- Ingatlanos topic!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Sencor SSS 6300 NYX 2 bluetooth-os hangszóró - Közel 2 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner - Közel 1 év bolti garival! -
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,128-512GB SSD,Jó akku
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- PROFIBUS Weidmüller SAI-AU M8 CAN 16DI/8DO
- 2 db Microsoft Wheel Mouse Optical 1.1A USB & 1 db Microsoftdata:im Wheel Mouse Optical USB + skatez
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256 Új 2 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 dual slim
- AMD Ryzen 7 5800X3D / Garanciális + Gigabyte X570 Aorus Elite alaplap "FÉLKONFIG"
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest