- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen széket vegyek?
- Intel találgatós topik
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
Nem igazán lehet erről több infót találni, egy német nyelvű videót találtam csak és a németem nem elég jó, de mintha arról hadovált volna, hogy nem a blokkra nyomja a vizet a pumpa, hanem onnan szívja (tehát magyarul nem a blokk előtt, hanem utána van a pumpa belépő oldala) és emiatt kevesebb a turbulencia és a vibráció, így a zaj is... de lehet, hogy rosszul értettem
https://www.youtube.com/watch?v=y6TCs2dPXU8
-
A vízhűtő különlegessége, hogy fordított áramlású szivattyút használ, vagyis nem tolja, hanem szívja a vizet. Mindemellett a felhasznált csövek rendkívül hajlékonyak.
Ezt mégis hogyan kellene értelmezni? Egy ventilátor tolja vagy szívja a levegőt? -
arn
félisten
Mi az hogy nem tolja, hanem szivja? Egy szivattyuban mindig valahonnan valamerre aramlik a viz, csak megnevezes kerdese melyik a kimenet es a bemenet. Vagy rosszul gondolom?
Nem tolattyu, hanem szivattyu?
-
eventus
veterán
Pure Wings 2 ventik vannak rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Edge
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest