- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lycanthrope
csendes tag
Az az Atlas nagyon jól variálható. Két kamrás, akár melyikbe rakható az alaplap, és az alaplaptálcát kivéve kapunk egy testbench-et bekapcsoló gombbal, ventilátor felfogatóhelyekkel.
E mellé pedig tágas, hatalmas plexi oldallapal, alumíniumból, szabályozható világítás, és nem is irreális az árcédula.
Kíváncsi lettem!
-
Garada
őstag
Nem az én ízlésvilágom de valakinek biztos tetszik
-
he7edik.
addikt
-
vittorio7
őstag
Szép kellemes darabok.
-
Televan74
nagyúr
Számomra tetszetős házak jönnek megint a Bitfenixtől. Nekem már volt kettő Shinobi, de lehet megint bevállalok egyet 30.000Ft környékén.
-
Ledsor kicsit lejött a helyéről a videoban! Ötletnek nem rossz kár hogy elüt a háztól nem kicsit. Ezüst helyett fújták volna le feketére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jogász topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Horgász topik
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest