- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeg
őstag
Nekem tetszenek. Szerintem a 20K-s ár is rendben lenne.
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Bumbi
tag
Az bakker, hogy miért nem lehet 2 centivel hosszabb, hogy ne akadjon be a takarólemez ''alsó pecke''??? Kerülne kb. 2 ft-tal többe...
A másik, hogy van az 1U-os tápból 350wattos is, ráadásul van ám papst 4cm-es venti is a világon. És végezetül lehet fanless 1U-os tápot is tervezni, csak nem fekszik a feladat senkinek...42
-
Bumbi
tag
Azt mondjuk nem vágom, hogy miért nem szabványos rackes cuccokat ültetnek át ilyen kis holmiba...Nehogy lehessen benne valamit is cserélni...pl ott van az 1U...Na abból van pl. 500w FSP táp is, és azt hiszem, kicsit erősebb ennél a ***taligánál. Plussz oda vannak normális hátlapi megoldások, király előlapot meg bármelyik tájváni gyártó tud fröccsönteni
[Szerkesztve]42
-
BosX
aktív tag
Bizony, egy amds médiapct illene a geodra tervezni, tekintve hogy a hűtése a leghalkabb procihűtőnél is halkabb, mivel passzív
Az alaplap alá meg pont akkor, mint a via epia.
Legjobbabb szvsz egy 1gigás geode, nforce2 mini-itx alaplap, fekete kicsi ház egy notebook winyóval, optikai drive nélkül persze az egész full passzívan
Sokára lesz még ilyen, pedig nem lenne bonyolult megcsinálni...
[Szerkesztve]mentality, tradition, history. these things never change.
-
Flashy
veterán
érdekes forma. a cikk elején azt hittem hogy valami érdekes hűtés megoldás lesz benne, amitől egyáltalán lehetséges ilyen lapos ház, de ehelyett adnak egy kicsi bordát. aztán hogy milyen procit fog lehűteni az legyen az én bajom
-
LordX
veterán
Jah. Sok Ati RS480 lapon láttam már, pl ez:Bővebben: link
És csak bruttó 25e körüli.. banyeg, miért nincs olcsó S939-es proci? -
dabadab
titán
VIA miert lenne keves? DVD-t siman visz izombol is, de a Unichrome-ban ott figyel a HW-s mpeg2/mpeg4 dekodolas, ill majd belekerul a WMV is.
P3 meg remek dolog, de sok aram kell neki, meg nagy alaplap, es arrol se vagyok meggyozodve, hogy van rajta alaplapi USB2 meg SPDIF.DRM is theft
-
Allien
veterán
A másik problémám a hang. Ugye, egy asztali készülék full Dolby Digital támogatásu. Van olyan MicroATX-s lap, mely minden követelménynek megfelel alaplapra integrálva?B
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
Nem eröltetik, hanem tőlük kapnak ''támogatást''! Ha a VIA venné a bátorságot, meg a pénztárcáját, akkor lehet, az Ő cuccosukat alkalmazták volna.
Ami a Matrox-okat illeti, sajna nem vagyok velük képbe, főleg az árat tekintve. Beszerzése itt, kishazánkba szerintem komikus, de nevezzük nehézkesnek. Ati-Nvidia-t már a sarki közértben is kapni. Habár, aki ''ilyen'' rendszert akar összedobni, annak úgyis le kell járnia a lábát, vagy kimenni minimum Ausztria-ba.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
arty
veterán
talán azért kell az AMD(64) (0.09 ajánlott), mert az keveset zabál, de teljesitményben OK.
a VIA kevés .... itt a küszöbön a HD korszak, sima divxezni ellehet passzivan egy p3/tualatinnal is !!!!
sztem ez a ház zseniális !! sempron_s754_0.09_2800+ és egy SISes integrált VGA-s lap és készen vagyunk a PCI riserbe pedig mehet a TV tuner ha valakinek azkell ....."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
dabadab
titán
Ezek mind lob@szo ATX lapok... Vmi olyasmire gondoltam, mint a Luke (Bővebben: link, Bővebben: link), ahol az egesz rendszer eszik 10W-ot, es kisebbek, mint egy CD
DRM is theft
-
Esmein
nagyúr
Abit KV7.
Illetve Bővebben: link
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
válasz szurmakotium #20 üzenetére
Ahha, ez jó lenne, ennyit még meg is ér, de nálunk nem igazán kapható emberi ártartományban
#21: nem erőltetik, ez van. Egyébként geodeval ez is mehet passzívan.
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
dabadab
titán
Matrox G400DH/G450/G550: ezeken gyarilag - meglehetosen alacsony - passziv hutes van, a TV kimenetuk meg kb a legjobb.
Egyebkent nem ertem, miert eroltetik az AMD-t, szepen mehetne bele VIA, passziv tappal, passziv hutessel, alaplapra integralt TV outos videoval.
[Szerkesztve]DRM is theft
-
Allien
veterán
Behalnék, ha a plussz VGA-ra még ráfére a passzív hűtés! LOL, és mi hűtené azt a bordát, ha nincsen venti a házban? Persze, ha felezzük az órajeleket, akkor talán nem fől meg a kártya.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
dabadab
titán
Ezt csak azert mondod, mert nincs ilyened
Nekem van, bazi jo, nem kell lemezekkel szottyogni, kezel ''egzotikus'' formatumokat is (FLAC, Ogg Theora, ASF, miegyeb), raadasul - mivel allandoan megy (tekintve, hogy HALK) - van egy remek router/firewall/NAT/webserver/p2p gepem is.DRM is theft
-
Esmein
nagyúr
És olyan agp fordítót nem lehet valahol ócsópénzért szerezni ?
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
TRD
csendes tag
A Via Epiám pont egy ilyenbe kívánkozik, ez a ház pont azokhozvaló igazán. pont egy db kártyám van, a tv tuner.
A munka nemesít! Én nem nemes akarok lenni, hanem K&@VÁRA gazdag!
-
Flashcash
Közösségépítő
-
dzsoni
senior tag
Lehet itthon ilyet kapni?
Egy abit VA-20, egy 2200+ sempronnal rulz is lenne.
CD/DVD meghajtó nem kell, fájlok eléréséhez ott a hálózat.
Nekem tetszik. -
xedos
addikt
Na igen...
Az alacsony méretnek az ára, hogy spéci hűtő és noti dvd megy bele...
Ebbe kellene rakni mobil procis alaplapot - pentium M, vagy egy mobil bartonos cuccot!
Az igazi nagy kérdés, hogy ha az ember rak bele egy AGP kártyát, akkor annak a hűtője elfér -e még az alaplap felett...
Vagy ha már ''erős'' videokáresz kell, akkor valami gyengitett pl ATI9800SE passzív hűtésű stb... -
Allien
veterán
Igen, én is erre gondoltam, mert ugye, itt csak filmnézésről szól a fáma, játszani nem fog senki a TV képernyőjén, még ha LCD-s is. habár, ha úgy vesszük, ez egy igen buta Xbox lehetne.
-
biokill1
tag
Ez mind szép és jó, csak az a gond hogy 1db kártyának van hely a házban. És az ugye a videjókártya. Szal tuner, nem fér bele. a hálókártya gondolom nem gond hiszen az már minden mai alaplara van integrálva. Szóval szerintem is megérné hogy 1-2 cm-rel magasabb legyen és akkor már mehetne bele több kártya is, na meg nem slim CD-ROM.
Egyébként a ház dizájn nekem bejönrejtett up! :D
-
Flashcash
Közösségépítő
Kipróbálnám, egy félméretű ATI Theater 550 tunerrel + WinXP mediacenterrel egész jó HDD felvevőt, + 100% kompatibilis Divx,Xvid lejátszót lehetne összehozni belőle.
Egy hálókártyával kiegészítve pedig akár a PC-n levő médiafájlok között is böngészni lehetne. -
wipes
senior tag
+1,5 - 2 cm a magasságához, és beleférne egy normális hűtő, egy nem slim optikai drive, és rendesen be lehetne szerelni a kártyákat is. Így nem az igazi.
-
Allien
veterán
Elég rossz ötlet lenne szerintem csak filmnézésre ilyet nappaliba berakni! Ha kiszámoljuk, egy csúcsmodel DVD lejátszó shimán kijönne belőle. Persze, tutira van olyan 1-2 ember, aki venne ilyet, mert pl. piros szinü DVD playert még ritkábban kapni, ha egyáltalán van olyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby rádiós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest