Hirdetés
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobal
tag
Tévedés
. A szerepjáték az az, amikor leülnek az emberek egy asztal köré, ki-ki felvállal egy szerepet, amit eljátszik. Ez általában kiegészül azzal, hogy van egy mesélő, aki a környezetet alakítja és az egyéb karakterek szerepeit játsza el, meg a karaktereknek vannak értékeik, azok tapasztalat szerzésével fejlődhetnek, stb. De a szerepjáték lényege az egy szerep eljátszása. Ilyen pedig nincs az általad elsorolt játékokban (amik egyébként nekem is kedvenceim).
Szóval, ha már kötözködünk, kötözködjünk a valósághoz hűen
PS: Megjegyzem, az MMORPG-kben bizonyos szinten lehetne igazi szerepjátékot játszani, csak azokban meg senki sem szokott, mindenki csak a hentelésre megy rá
. -
DeFranco
nagyúr
De, ezek szerepjáték elemek. Ettől még nem lesz szerepjáték a Borderlands, csak ilyen elemeket építettek bele, "kiegészítve" az alap stílust, ami az FPS. Azt pedig hogy ezek az elemek a szerepjátékok "alapvető" elemei lennének, senki nem írta.
Az viszont tény, hogy ezek az elemek a szerepjáték és a Borderlands halmazok metszetében találhatóak, tehát az állítás helyes.

-
cbr688
senior tag
"Mindez kiegészítve szerepjáték elemekkel is, azaz egyre erősebb felszerelés és fegyverek beszerzése, valamint tapasztalati pont gyűjtés és karakterünk képességeinek fejlesztése"
ezek nem az alapvető szerepjáték elemek, ennyi erővel a league of legends is tele van tűzdelve "szerepjáték" elemekkel...tehát én a hír létrehozójának az állítását kifogásoltam. -
cbr688
senior tag
de akkor sem ez a magyarázat hogy szerepjáték: azaz loot meg xp...
imádom ezt a játékot meg is vettem,de nem azért mert szerepjáték!
szerepjáték választásokról szól: jó vagy rossz, és a döntéseid kihatással vannak a jövőbeli megítélésedre...itt erről szó sincs...
én a cikk írójának mondtam h nem úgy van ahogy azt írta...
witcher 2, baldurs gate, elder scrolls azok szerepjátékok. -
cbr688
senior tag
szerepjáték,azaz loot meg xp? ez fájt...
-
trufa12
addikt
Vártam már (Co-Op) hajrá
hétvégén kemények leszünk !!
-
Löncsi
őstag
-
csaabz
őstag
Kötelező beszerezni...+ a kiegészítők idővel.

-
Skynet258
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
De van.
Zero. -
- = Zk = -
félisten
nincs benne sniper kaszt?
-
Vico87
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ej ha lenne pénzem meg is venném. Zero-val akarok zúzni... Na majd karácsonykor...
-
Erdei88
veterán
Már csak meg kellene vennem

-
LLKobe
veterán
Hat kaszt? Téves az infó, csak 4, plusz egy lesz még DLC formájában, tehát összesen 5.
-
boeing
őstag
Tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Wuthering Waves
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Indul a ChatGPT Health
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
,minél idősebb vagyok annál nehezebb összeverbuválni a régi csapatot egy kis szerepjátékra...ezért maradnak a számítógépes játékok...
. A szerepjáték az az, amikor leülnek az emberek egy asztal köré, ki-ki felvállal egy szerepet, amit eljátszik. Ez általában kiegészül azzal, hogy van egy mesélő, aki a környezetet alakítja és az egyéb karakterek szerepeit játsza el, meg a karaktereknek vannak értékeik, azok tapasztalat szerzésével fejlődhetnek, stb. De a szerepjáték lényege az egy szerep eljátszása. Ilyen pedig nincs az általad elsorolt játékokban (amik egyébként nekem is kedvenceim).