Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- nVidia GeForce GTX 1080 Ti / Titan X (GP102)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkola
senior tag
-
Novics
senior tag
válasz
icezozo #24693 üzenetére
Háh, és tényleg! Még a telefonon sem kell mennie. (Legalábbis most kikapcsoltam, és még mindig megtalálja a telefont a hálózaton az asztali gép.) Viszont nem tudom, hogy milyen felhasználónév kell. A jelszót értelemszerűen tudom, de semmilyen felhasználónevet nem adtam meg.
-
SteveBeard
senior tag
-
-
Bandus555D
csendes tag
-
Coc@s
őstag
válasz
icezozo #23378 üzenetére
De az a leak (már ami van), az a fejlesztői, vagy rosszul tudom?
Én olyan "igazi, majdnem kész" leakre gondolok, ami nem keseríti meg (nagyon) az átlag usert.
De ha a 10.3.1 is hamarosan megérkezik, akkor már majdnem mindegy.
Persze én szeretem majdnem havonta újrarakni (így vagy úgy) a telefont. -
válasz
icezozo #23361 üzenetére
Nem poénkodom el , mert sejtem, hogy te előbb itt voltál, de: Szia te ki vagy?
Coc@s! Akkor vagy nagy a kecód, vagy nekem jó a router (WNDR3700v2).
Ezzel a telóval ott is van net ahol egyik korábbival sem volt. Azt mondom az eddigi legjobb jelerősséget adja a Z10.
Más: Kipróbáltam a DLNA-t. Mint a nagykönyvben olyan egyszerűen ment hiba nélkül.
-
istnag
addikt
válasz
icezozo #18295 üzenetére
Tegnap este épp telefonáltam volna, amikor azt mondta a telefonon, hogy köszi, de se kép se hang. Abszolút semmit sem csinált, még a kijelző sem ébredt fel a kikapcs gombra sem reagált,akár meddig nyomtam, lemerülve sem volt, csak az akksi ki/be segített.
Szerencsére eddig ilyen nem volt, remélem ezután sem lesz.
-
ClioRS
őstag
válasz
icezozo #18043 üzenetére
Ez biztos? Csak mert nekem mikor aktiváltattam a BIS-t, akkor azt mondta a T-s ügyintéző, hogy az a BB-n keresztül megy, ők nem tudják, hogy mennyi a forgalom. Igazából az érdekelt, hogy erről is kapok-e sms-t, ha elfogy az 1GB, és ez volt a válasz. Meg azt mondta, hogy van 1giga a blackberry.net apn-en keresztül, és ha átírom internetre, akkor tudom a csomagomban lévő 500 megát felhasználni.
-
MLmot
tag
válasz
icezozo #18025 üzenetére
Hívtam már a számot nem tudnak válaszolni, akivel beszéltem egyből jött a duplázós dologgal aztán rákérdeztem, hogy akkor ez hogy is van hogy már le kellett volna kapcsolni, akkor megnézte, hogy mi is van és akkor mondott egy olyat hogy akkor 1gb.
Akkor most mi is van? 1gb? a honlap rossz? mi a hiteles?Nincs semmi belső infóm, régen le kellett volna járni már a krolátnak és lassítani, nem történt meg. A honlapon se írnak konkrétat a 690-hez.
1) A benne foglalt adatforgalom havonta az adott díjcsomagban foglalt mobilinternet adatforgalom erejéig, minden más esetben100 MB.
Nekem 200 mega a csomagomban foglalt mennyiség. A 100 így kiesett, a 200 is és ha még kapnék 200-at akkor az is. Mindig olyan 700-800 mega volt a mennyiségem átlagban havonta. Így gondolom, hogy nem ezek a mennyiségek a mérvadók.
A fordulópontot se tudom, hogy mettől meddig mérik? Egybe esik a csomagban foglalttal?Nem kell ehhez hinni nem hit kérdése, hanem tapasztalat.
Ha meg bemegyek egy T pontra akkor meg tőlem tudja meg az egyébként nagyon aranyos hölgy, hogy van ilyen szám is? (06-80), mert ők nem kaptak erről oktatást.
De légyszi akkor ha telefonon tudsz segíteni akkor ide is leírhatnád azt az egy számot.
Minden mást értek mi miért kell.
Köszönöm. -
MLmot
tag
válasz
icezozo #18013 üzenetére
Ezt írtam én is.
Csak a T-nél, nekem is van mert így 690ért kapok netet is, bár még mindig nem tudom mennyit. Csomagomhoz tartozót bisztos hogy már túlléptem és a dupláját is.
A csomaghoz tartozó adatforgalomhoz hozzá se kezd, azt ha kell másik telefonon el tudom használni.
Valahol lehet nézni a neten mekkora forgalmat használtam el eddig bb apn-en?
Programot ezért nem veszek, mert benne lesz a 10.3-ban.Sogórnőm vodás, Ő minden további nélkül, vodafone apn-en is tudja használni a BBM-et. (q10)
Egy Z10-es topicban nem is gondoltam a régi rendszerre.
-
ClioRS
őstag
válasz
icezozo #17668 üzenetére
Bírom, hogy hozzáraktok valamit amit ti találtok ki ahhoz, amit a másik mond.
Nem értem, hogy hogyan jött ide az, hogy valaki kért streamet, erre le lett hurrogva, hogy minek megint app. Illetve azt sem, hogy egy véleménynek mi köze van ahhoz, hogy ki mióta fórumtag.
Arról a nagy beszólástól, hogy androidon minden jobb, lehet oda menni és ez naponta elhangzik, inkább nem mondok semmit. Páran itt nagyon jól szórakoznak ezen.....De egyébként, miért ne lehetne kritika? Tanulni kell belőle a gyártónak, nem egyből lehurrogni a fanboyoknak.... A felhasználói kritikából lesz olyan termék, amit szeretni fognak. De tudom, inkább menjek androidozni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G (8/256Gb) garanciával
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 eladó 31 hónap garanciával,de olvasd el a hirdetés szövegét!Köszönöm!
- Iphone 12 pro max 256GB - gyári független - silver
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Sivatagi Titán Színben 2025.10.30-ig Apple Garanciával
- Xiaomi 15 BONTATLAN
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest