- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Srácok, én igazán nem akarok zombitopicot csinálni belőle, de ezekről tud valaki valamit?
Nem is a gép érdekelne, hanem a 7-es sorozat melletti billentyűzet, ami egy etalon lenne magyar (EU) kiosztással. Az USA-ban meg lehet venni külön is, mi a helyzet Európában/itthon?
[ Szerkesztve ]
-
Móci
addikt
Ezért ennyit? Elég rendesen elgurult az a gyógyszer...
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
bbrain
tag
WTF?
Everything you read on the internet is true - Albert Einstein
-
용 Bob
senior tag
Még jó, hogy lehet kapni..
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
8th
addikt
Ez is ezer sebből vérzik mint általában az All-In-One gépek de, hogy még a hardver is ennyire gyengusz legyen a vételárhoz képest az már tényleg elég vicces. Érintőképernyő is minek? Maximum arra jó, hogy a gyerek ujjal sorban rá tud nyomkodni a youtubon a neki tetsző mesékre. HD4000, 5400-as vinyó, 1x 4GB ram 300ezerért? Oké, kettőt kérek.
Analóg vén majom egy digitális világban
-
zalkatti
tag
Hat, ha csak ennyit tudnak felmutatni, ilyen borsos aron, tolem akar most rogton ki is lephetnek...
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Eltomi
tag
válasz redaizoltan #35 üzenetére
Nyilván tabletet az vesz, aki annak akarja használni, a klaviatúra meg ott van arra az esetre, ha laptopot akar belőle csinálni.
Namtai PS2 EyeToy kamera PC-n: http://bit.ly/12kgl77 | Fotóim: http://on.fb.me/16YHk5d
-
-
big-J
őstag
válasz afterwhite09 #32 üzenetére
Nem jól fogod fel, az ilyen gépeknél az ár az feature, nem pedig hátrány. Minél több annál jobb.
-
Eltomi
tag
Érdekes ez az érintőképernyős dolog: Az androidnál egyre inkább törekednek a gyártók a "laptop" megjelenésre, azaz billentyűzetes, esetenként tapipados dokkolót adnak a tablethez. Az Android a HC óta támogatja a külső eszközöket és akkor jön a Samu egy 27"-os AiO
tablettelPC-vel.HÁT NOOOORMÁLIS??
Namtai PS2 EyeToy kamera PC-n: http://bit.ly/12kgl77 | Fotóim: http://on.fb.me/16YHk5d
-
afterwhite09
tag
SSD nincs egyikben sem még abban sem, ami 550ezer ???? Ez valami vicc ?? Hát már nem azért, de legalább a legdrágábban lenne egy 120as, de ink. 256-os SSD, ha nem is Vertex, de legalább valami..
A szupergazdagok ugy is mac-et vesznek és nem ilyet :\
People had more, than they needed...
-
Insolent
aktív tag
Ez sem Magyar pénztárcához készült..
" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
dlaccc
aktív tag
gondolom gyors ki is lépnek, ha ilyen marhasággal folytatják..
-
Sinesol
veterán
válasz danikollar #27 üzenetére
Kinek mi a jo ez egyénenként valtozik, ha neked megfelelt akk böven jo, ugyis az a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Drága mindhárom.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
tDr1v3r
veterán
válasz danikollar #24 üzenetére
Nagyok a pixelek... 22"-on jó, de 27"-en már nem annyira.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Akula
őstag
mennyiiiii?????
felejtős."Akula Sub, ready for the deep!"
-
Sinesol
veterán
Nem szokasom a pixeleket keresgelni, de azert 27"-en a fullhd enyhén nevetseges....vannak gyartok ahol szóba se jön 24" felett a full hd
[ Szerkesztve ]
-
zsigus
őstag
válasz kakuk.tamas #20 üzenetére
SmartTV rendszer egy PC-n?
Mert nem is egyszerűbb két kattintással megoldani, mint megkeresni a távirányítóját, és pötyögtetni akárhányat...
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Nem csodálkoznék, ha a nagyobbakban a TV-tuner mellett a Samsung integrálta volna a SmartTV rendszerét is... De akkor is húzós az ára egy icike-picikét.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Prof
addikt
Ez most komoly, A7D jó lenne, de ami hardver benne fele annyiból Mo-n áfásan kihozható !
-
andris1602
aktív tag
talán divattermékként eladnak párat..
-
saelin
veterán
Érintőkijelző... De jó már nekünk! Jól el lesznek ezek a raktárban is.
Nem értem, miért akarnak mindig mindenbe érintőpanelt tuszkolni, főleg asztali pc-be, ami majdnem 1 méterre van tőlem. Notebook-okba is minek, ha jól tudom az ilyen kijelzők többet fogyasztanak a többinél.
Van okostelefonom és tabletem is, nagyon szeretem mind a kettőt, de a pc maradjon már pc."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Taranti
senior tag
És fél milláért 5400rpm hdd?
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
danikollar
őstag
Mondjuk ezek érintőképernyősek, de akkor sem értem ezt a magas árat. Ezzel nem fognak nálunk nagyot hasítani.
-
tDr1v3r
veterán
Vicces az a csúcsmodell a Full HD-jával... ennyért minimum 1440p dukálna szerintem.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
őstag
Samsung a PC piacon itthon? Még csak most léptek be? Enyhén szólva elkéstek. Főleg,hogy az emberek több mint fele inkább laptopot vesz. Érthetetlen lépés számomra.
-
imisomogyi
aktív tag
SZVSZ
Lehetne vitatkozni azon, hogy melyik az olcsóbb a Mac vagy ez.... de lényegtelen is. Megveszed közel annyiért mint egy macintosh-t és ott fut rajta ugyanaz a rendszer szinte, mint ami otthon vár a 70 ezres tákolt pc-n.... Akkor már fizetek plusz 20-30 százalékot egy Mac-ért. Szerintem ennek így nem sok értelme. -
Honkydoo
őstag
Van ahol a raktárban megmaradt, aztán újra forgalomba hozott HP laptopokat árulnak 70k-ért. Jó azok kicsit régebbi hardverrel vannak, de akkor is..
"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
Peddy789
őstag
300ezerért i3, intel hd graphics.. jó vicc , még szarabb az ára mint az almának
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Ennyiert nem lesznek valami sikeresek.
-
lenox
veterán
válasz Blindmouse #3 üzenetére
Melyik iMac olcsobb?
-
-
Blindmouse
senior tag
Sikerült egy gyengébb gépet az iMac ára felé belőni. Gratulálok.
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
törölt tag
Hiánypótló!, főleg ilyen módon túlárazva.
Mondjuk engem eddig sem zavartak a divat PC-k, ezután is megleszünk.
[ Szerkesztve ]
-
tamas1985
aktív tag
Az első szerintem nagyon szerencsétlenül néz ki, pláne ennyiért
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Synology NAS
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Ukrajnai háború
- Banggood
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 OC 8GB GDDR6 Signum SG1 450W
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest