- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
Opensuse tényleg nem tűnt jónak, nem is volt nálam sokat
Túl nagy, túl lassú, néha pedig túl kezelhetetlen is... Feltettem az új Debiant lxde kezelőfelülettel, és sokkal gyorsabban áll fel a rendszer, mint az összes többi disztrónál, amivel eddig találkoztam. Egyedül a bootcharttal van némi gondom, mégpedig az, hogy nem logol semmit, pedig az ubuntun szépen nyomta a log mappába a képeket).
-
Metalfan
senior tag
Én még kiemelnék egy harmadikat, a cikkből:
Az előző 4.0-s kiadás (kódnevén „etch”) automatikusan frissíthető az 5.0-ás kiadásra az aptitude és az apt-get csomagkezelőkkel.
Tehát ha valakinek sürgősen linux kell, akkor nyugodt szívvel letöltheti a jelenlegi verziót, és majd frissít, ha megjelenik az új. -
Metalfan
senior tag
A debian oldalán kétfajta változatból lehet válogatni: egy kisebb méretűből, de a telepítésnél kell a net, illetve egy CD/DVD méretű telepítőből. A kisebbiknek van grafikus felülete, vagy azt is külön kell telepíteni hozzá neten keresztül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest