- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsbicep
nagyúr
Nyilván, de a 7870 nem igen lesz 70-65k körül, ami nekem a max. A 7850 cirka 40%-al jobb a 6850-től és átlagban tuningban is elég jól mennek, mint kiderült a tesztekből és, így sztem elég lenne FHD-re. Jó lenne NV részéről egy GTX460 típusú kari, nagy tuning potenciállal. Mindenesetre jó jel, hogy a GTX680 elég jól sikerült, akkor valószínűleg a lejjebb lévő szekciókba is össze tudna tákolni ütőképes karikat.
-
Whysperer
addikt
Hja Én értem ,de a Te logikádat követve az enyémmel keverve. ha a tesztet nézve 7850 annyival nem roszabb a gtx 680nál ,hogy 2x annyit fizessek érte , viszont a 5850 tuningolva nem rosszabb akkor annyival 680-nél ,hogy megérjen 150 ezret cserélni 8) Maximum itt is driver gyorsulás meg tunning potenciál.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
Az a vicc hogy itt Angliában. Egy 7870 2gb-os sapphire 274 font ; egy 7850 ugyan ú sapphire 2 gb-os 192 font és egy legolcsóbb NVIDIA PALIT GTX 680 419 font! ATi kártyám és Nvidiam szintén van is volt is nem vagyok párt függő ,de nekem a 680 annyival nem jobb a 7850-nél ,hogy dupla annyit fizessek érte!
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Spirit
őstag
Egyetértek Veled. Teljesítményben szerintem bőven elég lenne a 7850, de hihetetlen áron startol. Mondjuk ebben közrejátszik a forint árfolyama is.
Normális esetben 40k fölött nem szívesen költök vga-ra, de manapság már nem lehet kapni korszerű, normális kártyát 40 körül. Épp döglődik az 5850-esem és ha nem cserélik gariban(szervíznek pl. nem egyértelmű a hiba..khmm..) azt se tudom mit vegyek helyette ilyen árban, ami valami fejlődést is jelentene, pedig 1 éve vettem 33k-ért. -
fatallerror
addikt
jó de már a 27es monitorok pl 2560asok most is... igaz ott már olyan a pixelsűrűség h lehet nem tűnik homályosnak a full hd felbontás sem...
mindenesetre rossz h nem fejlődnek normál ütemben a dolgok a monitorokhoz... lásd 1024es honlapok, akkora felbontáson tök szar (jó tudom állítsak nagyobb betűméretet meg zoomoljak rá csak akkor a képtartalmak lesznek homályosak...)ja meg 1 720p-s felvétel se tudom h mennyire szép már ilyen moncsin, lehet h csak mint munkafelület álom
az tudná ezt megmondani akinek 2560as a moncsija de nem akkorában játszik
[ Szerkesztve ]
don't tell me what i can't do!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ukrajnai háború
- Íme az új Android Auto!
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés