- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- eGPU tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tokman6
csendes tag
Üdv! Remélem jó helyre írok...
Szóval van egy asus k50ab notebookom. van benne egy radeon mobility hd 4570 512mb-os vga.
Viszont nincs hozzá win8 driver... ilyenkor mi a teendő???
Olyan nincs hogy valami nem sörnyitó!
-
Kaiku
senior tag
-
nagyúr
Mert pl. vállalati környezetben, vagy irodákban még mindig 32 biten mennek csak a programok, amik kellenek pl. a könyveléshez meg az ilyen munkákhoz. Nálunk windows 2000 + dos. 64 bites win7-en nem hiszem hogy menne az a program. Nem beszélve arról, hogy pénz sincs gépek fejlesztésére.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Kaiku
senior tag
Csak azt nem értem, hogy miért kell még mindig az asztali gépek piacára a 32bit-es OP rendszert fejleszteni!? Már a Win7-nél sem értettem. Pazarolják csak az erőforrásokat...
[ Szerkesztve ]
-
kerelo
aktív tag
Ez jó hír.szeretettel várjuk.
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
Entryy
aktív tag
válasz #44630784 #12 üzenetére
Ezt már korábban én is említettem, hogy komplett platformot szeretnék.
Mint az IOS az összes eszközön ugyan az fut. (Persze specifikáltan.)
Ilyet akarok én is és akkor már csak egy saját webszerver és bárhol, bármikor, bármit ott tudok folytatni ahol abbahagytam és mindegy, hogy milyen típusú hardwaret használatm.http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
vinibali
őstag
kíváncsi vagyok a komoly ARM vs. x86 erőfitogtatásra
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
TK36
aktív tag
Kicsit nem a témába vág:ha jól látom/figyelem, akkor a Tegrának minden évben újabb és újabb verziói jönnek ki. Ez az ütem nem túl gyors?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz TESCO-Zsömle #14 üzenetére
Az új kékhalál odabasz nem? Az a " :( " kezdés
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
törölt tag
A korábbi Intelre írt alkalmazások is futnak majd a win8-as ARM-os táblákon? Mert ha nem, akkor a win8 kb. az egyetlen előnyét veszti el az androiddal és az iOS-el szemben a tábla piacon.
Az is érdekes kérdés, hogy a jövőben az áltagfelhasználók a telefonjukhoz akarják-e igazítani a PC-jüket (értsd: inteles android), vagy a PChez a telefonjukat (értsd: azért veszek win-es telefont, mert a PCmen is az fut). -
rankesz
veterán
válasz TESCO-Zsömle #7 üzenetére
Mindennapos használatra elég stabil a cucc? Fel merjem tenni fő rendszernek?
-
rankesz
veterán
Valaki letesztelhetné hogy mennek a játékok pl. win7 +- ? fps...
-
Zeratul
addikt
Akkor trollkodok egy kicsit és a z.intel?
-
Daywalker
addikt
Röviden: WDDM=Windows Display Driver Model. A W8-nak az 1.2 fog kelleni, ebben sok dolog van: például jobb memóriakezelés, nagyobb teljesítmény, javított erőforrás kezelés stbstb.
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Valdez
őstag
Mi is pontosan a wddm 1.2? Miért jobb mint az 1.1?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Robotporszívók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OpenMediaVault
- eGPU tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest