- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
"Érdekes vagy. Tehát csúcs techdemo legyen egy mai játék de igazából jó neked a 1080/60 rece is."
Ismersz olyat ami "csúcs techdemó" játék? Akkor esetleg megoszthatnád velem is a címét. Köszi! Megnézem, és ha tényleg az, és a sztori is jó, akkor megveszem akár a 3090-est is még ebben az évben.
Addig viszont nézd el nekem, ha azt mondom, hogy biza én semmi olyan címet nem ismerek ami "csúcs techdemo" lenne, éppen ezért mi a bánatos francnak vennék ilyen kártyát?
Konkrétan mihez???Mert pl. a Ryzen 2700X helyett, amit most használok elégedetten, tudnék venni egy 3950X-et a Sony Vegas alá, de csak azért nem veszek, mert a Sony Vegas nem képes 16 szálnál többet kezelni...akkor meg minek dobjam ki a pénzem? Hogy a 3950X szétdobálja 32 szálra és 50%-on rendereljen? Ennek van értelme? Nincs! Ja, igen, elmondhatnám, hogy nekem van a legerősebb desktop procim...és? Attól jobb lesz nekem ha elmondhatom, de nem használom ki? Nem lesz jobb! Csak 200 ezerrel kevesebb pénz marad a zsebemben.
Ugyanezt képzeld el játékok/VGA terén is.
Vannak szép játékok? Vannak! Játszok is velük? Igen!
Ezeken javítana látványban, vagy sebességben ha vennék egy új 3080-ast? Nem! Akkor minek vegyem?Elsőnek villantsanak a játékgyártók valami olyat ami csak 20 fps-t produkál nekem az aktuális kártyámon, viszont lenyűgöző látványvilágú és a sztorija is elfogadható! Akkor azonnal veszem a komolyabb VGA-t!
De addig minek?Ne én vegyem már meg a komolyabb VGA-t, mondván azt, hogy "Na hátha majd jön hozzá valami csodás grafikájú jó játék is...egyszer...majd...hátha..."
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szólánc.
- Androidos fejegységek
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 350.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest