Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fanti

addikt

válasz edward2 #272 üzenetére

"Érdekes vagy. Tehát csúcs techdemo legyen egy mai játék de igazából jó neked a 1080/60 rece is."

Ismersz olyat ami "csúcs techdemó" játék? Akkor esetleg megoszthatnád velem is a címét. Köszi! Megnézem, és ha tényleg az, és a sztori is jó, akkor megveszem akár a 3090-est is még ebben az évben.
    Addig viszont nézd el nekem, ha azt mondom, hogy biza én semmi olyan címet nem ismerek ami "csúcs techdemo" lenne, éppen ezért mi a bánatos francnak vennék ilyen kártyát?
    Konkrétan mihez???

Mert pl. a Ryzen 2700X helyett, amit most használok elégedetten, tudnék venni egy 3950X-et a Sony Vegas alá, de csak azért nem veszek, mert a Sony Vegas nem képes 16 szálnál többet kezelni...akkor meg minek dobjam ki a pénzem? Hogy a 3950X szétdobálja 32 szálra és 50%-on rendereljen? Ennek van értelme? Nincs! Ja, igen, elmondhatnám, hogy nekem van a legerősebb desktop procim...és? Attól jobb lesz nekem ha elmondhatom, de nem használom ki? Nem lesz jobb! Csak 200 ezerrel kevesebb pénz marad a zsebemben.

Ugyanezt képzeld el játékok/VGA terén is.
    Vannak szép játékok? Vannak! Játszok is velük? Igen!
    Ezeken javítana látványban, vagy sebességben ha vennék egy új 3080-ast? Nem! Akkor minek vegyem?

Elsőnek villantsanak a játékgyártók valami olyat ami csak 20 fps-t produkál nekem az aktuális kártyámon, viszont lenyűgöző látványvilágú és a sztorija is elfogadható! Akkor azonnal veszem a komolyabb VGA-t!
    De addig minek?

Ne én vegyem már meg a komolyabb VGA-t, mondván azt, hogy "Na hátha majd jön hozzá valami csodás grafikájú jó játék is...egyszer...majd...hátha..."

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák