Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
manu75
aktív tag
válasz
moli.hu #5192 üzenetére
Ez a megoldás nem segít, gyanítom neki sem sikerült erre írt oda egy hülyeséget.
Több helyen is találtam erre vonatkozó hibát, de megoldást sehol sem. Valami nyűg lehet a tabbal, mert hétvégén használat közben gondolt egyet és újraindult, vagyis csak próbált de nem töltött be. Bekapcs gomb hosszan 2. volt hogy 3.-ra jött csak be. Na ekkor csináltam egy hard reset-et rajta, de az sem segített, sőt most már a beállításokban sem lesz aktív a wifi gomb csak nagyon ritkán, de akkor sem lehet bekapcsolni rajta a wifit. Pedig nincs agyon használva alig volt rajta pár program a gyáriakon kívül, aksija is kiváló még mindig. Lejelentettem az ASUS felé az ügyfélszolgálaton nagyon segítőkészek voltak remélem sikerül megcsinálniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Yettel topik
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest