Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohalaca
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Pár napja én is megkaparintottam egy ilyen kütyüt. Ez az első androidos cuccom ezért nem vagyok benne túl nagy guru. Lenne pár kérdésem.
1. Raktam bele egy 32 gigás Samsung microSD-t, de csak a tulajdonos (rendszergazda) fiókjában ismeri fel a memkarit. Ez normális vagy valamit nem állítottam be, hogy a többi felhasználó fiókjában is látszódjon?
2. Mióta feltelepítettem a Lookout Mobile Security progit azóta egy kis felkiáltójel látszik egy háromszög közepén a bal felső sarokban. Gondolom valami figyelmeztetés lehet. Hogyan tudnám megnézni, hogy mi az?
Előre is köszi a választ!
Tisztelettel: mohalaca
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest