- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Hello!
Először is hálás vagyok, hogy végre egy vásárló is leírta a véleményét, kicsit ijesztő volt, hogy augusztusban jelent meg és még nincs róla semmiféle tapasztalat a topicjában, persze nem tudtam, hogy a hivatalos forgalmazás mikortól van itthon. Ezek szerint most kezdődött valamikor.Az is ugyancsak aggasztó volt, mikor próbáltam keresni hozzá tartozékot és argep, speedshop, skyphone, sehol sem volt hozzá semmi, pedig egy 3 szegmenses (állványként is funkcionáló) keménytokot és egy fóliát szeretnék rá venni.
Csak ebayen láttam ilyet, ott stylust is adnak hozzá, nem tudom mennyire 3 pálcás lövöldés búcsús kínai lehet, de átszámolva kb 2600 ft körül volt ez. Ti hol vettetek hozzá USB OTG kábelt? Vagy van rajta USB port?Miben tartjátok? Azért csak úgy nem merném berakni fólia nélkül notistáskába...
Most már lehet rá számítani a hivatalos forgalmazás kezdete után, hogy lesz hozzá Magyarországon is rendes fólia, tok, stb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest