Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSNet
aktív tag
Az AMD csak a ryzen prokat hitelesíti eccre, de a lap gyártók hitelesíthetik a lapokat sima ryzen cpukra is (ha bevállalják ők az rma-t :) ). Több Asusszal és Asrockkal próbáltam, egy Asus b450-esben aktívan használom is, nem pro procival, és linux szerint megy. Asrock majdnem az összes lapját hitelesíti rá, de csak cpu-ra. Apuval csak non-ecc módban mennek (szintén próbáltam, 2400g-vel). Asusnál lapfüggő, de rendesen dokumentálják, msi/gigabyte-ot nem próbáltam.
/Szerk
A C246-os lapok is jók, mostmár árban a kis xeonok is alig drágábbak (néha olcsóbbak is) mint az egyenértékű i5/7, és ha nem kell a sok mag, akkor igen, az i3-al megy bennük az ecc is. Van pár uATX-ben, még akár IPMI-vel is. Az hogy egyel régebbi gen, meg pont most lényegtelen az intelnél, ha az ára jó. -
palad
tag
válasz
Bj Brooklyn
üzenetére
https://ipon.hu/shop/termek/gigabyte-c246n-wu2-rev-10/1805869
i3-8300-al szerintem elég pöpec és kezeli az ecc-s ramokat is.
-
palad
tag
válasz
Bj Brooklyn
üzenetére
Intel oldalon c246 chipsettel van az assusnak,és a gygabyte-nak is matx-es
lapja , a 8.-9. generációs procik az i3-ig kezelik az ecc-s ramokat .
pl i3-8300 vagy a celeronok , és a pentiumok is.Az i5 már nem.
Ott muszáj a xeon vonal ha több kakaó kell,és fontos az ecc. -
HSNet
aktív tag
válasz
Bj Brooklyn
üzenetére
Az x470d4u2-2t -t, vagy a d4du-t nezd meg amit thedioda linkelt. uATX, ecc, a -2t 2x10gb-el.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Bj Brooklyn
üzenetére
Az írás idején (nem ma) még úgy volt, hogy eszik ECC-st is (szerintem nem lett volna olyan fura 4 LAN-nal, amiből kettő 10 gigabites), de azóta a spec oldalról is eltűnt, szóval kivettem a cikkből.
Köszi.
-
Bj Brooklyn
aktív tag
Én nem találtam, hogy a lap kezelné az ECC-s memóriákat. Ez az infó honnan származik; mert a hivatalos honlap specifikációja sem említi.
-
thedioda
tag
Ryzenhez már régóta gyártanak hasonlot [link] . Elég jó, csak kicsit csipős az ára, gondolom ezzel sem lesz másként
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Teh bestest eva.
-
törölt tag
"A gyártó elmondása szerint az IPMI távoli menedzsmentet támogató deszka ideális jelölt lehet felhő alapú játékot kiszolgáló..."
MMO Pasziánsz, vagy mi lenne az a felhő alapú játék? Prince of Persia? -
Fex
tag
Jó kis lap! Instant NAS alap...
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.