- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: AI a grillsütőben
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Pedig az is kellene. Az én gépemnek nincs fenn az oldallapja, de valamiért le is kapcsol a gépem, ha ott van mellette a mobiltelefon és hívás jön. Legalább egy drótrács vagy háló kellene. A mikrosütőbe is be lehet elöl nézni, pedig csak egy sima lyukasztott fémlemez van ott 2 műanyag fólia között, persze asszem a lyukak mérete sem teljesen mindegy.
-
Lupin.
tag
"Az Antec bemutatta a világ első külső borítástól mentes házát."
A júzer pedig szépen el is hiszi az eféle szöveget.
Ez vagy a nagytestvére évek óta kapható...
Ez az Antec ház max csicsásabb -
P00By
nagyúr
Jópofa ötlet, számomra nem lenne praktikus, de biztos van aki oda van teljesen ettől!
-
ImI87
őstag
Fasza ez a dolog!
Nemrég vettem Antec Twelve Hundred házat, de erősen gondolkodtam, hogy inkább egy TechStation-t vegyek [link].
Tök egyszerű a szerelés, úgyis mindig szarakodok vele valamit, és mivel fontos a jó tuning, a hűtést is egyszerűbb megoldani.
Valami ilyesmit akart az Antec is csinálni, és úgy néz ki sikerült is, sőt, sokkal design-osabb lett, mint az előbbi puritán TechStation.Én most jó idejig nem fogok házat cserélni, mert a mostani istenkirály, de szívesen kipróbálnám ezt a "házat". Viszont a gép közelébe tilos enni vagy inni. Ki is ragasztanék ilyen áthúzott fagyi meg udítő matricát a szobám ajtajára!
Állatok melegedőhelyeével kapcsolatban. Most nyáron egyik reggel bekapcsoltam a gépet, és furcsa kerregést hallottam. Aztán meg pár láb és 1-2 szárny távozott a tápegységem hátuljából. Utána próbáltam "összerakni" a képet, és rájöttem, hogy valszeg egy szitakötő volt, aki éjjel berepült az ablakon, és a tápegységem belsejében talált magának megfelelő hőmérsékletű pihenőhelyet! Hát, szegényke nem járt jól........
-
Hombár Jenő
csendes tag
Ehhez az árnyékolatlan balfaszsághoz az FCC-nek is lesz néhány szava...
-
Devid_81
félisten
Ez kircsi!
...
-
D.Orion
veterán
Pár napja már láttam ezt a házat, nekem tetszik. Igaz pénzem az nem lesz rá sose...
Pár észrevétel saját nézőpontból:
Por: Nekem a gép napi 8órát megy kb. Erősen kétlem, hogy be tudna porosodni itt bármi is mivel az a bazi nagy venti azonnal lefújja róla. Ha meg elmész nyaralni dobj rá egy kartondobozt.
Zaj: Miért alszol a gép mellett? Akkor a venti fényjátéka is gond lehet. Unom már ezt a 18dBA nekem ordítóan hangos szöveget...
Elektromos zaj: Hát ha nem a monitorra vagy a tv-re rakod rá a gépházat, akkor ezt a részt ugorhatjuk. Jah igen az asztali kislámpát is odébb lehet rakni, mert némelyik ilyen szép 230/12V-os trafóval dolgozik. 50cm-ről még vibrál a crt monitor tőle... Ez a zárt gépházba is úgyanúgy bemegy. Nah annak van szórt fluxusa.
Hely: Ahova a scannered vagy a nyomtatód elfér(feltéve ha nem centizted ki), oda ez is elfog.
Kábelezés: Érdekes, hogy ennek a háznak is egy helyen, a hátulján jönnek ki a kábelek. Ami jelen esetben annyit takar, hogy nem takar. Értsd nincs takarólemez, de az alaplapi kivezetéseket sztem meg lehet még találni.
Ez a ház egy régi-új dolog ismételt feldolgozása. Tuningosoknak és azoknak akik hetente cserélgetik az alkatrészeket még hasznos is lehet.
-
Godefroy
senior tag
Elektroszmog?
Mert ugye a háznak az is a szerepe.Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...
-
mephi666
nagyúr
hehe... valami kisteljesítményű kávéfőzőt kell még szerezni hozzá, aztán összkomfortossá lehet tenni simán a házat
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Peter13
senior tag
Megvan, most esett le hova jó ez a ház: szerkesztőségekbe!
Gondoljatok csak bele: design cool, inspirálja az embert, ha meg látogató jön az is csak ámul hogy milyen szuper helyre került. Hang nem gond mert úgyis folyton matatnak. Könnyű benne CPU/VGA/HDD-t tesztelni mert minden szabadon kószál. Ráadásul ezek a fiúk szerintem már rutinosak a "hogyan ne kólázzuk/pizzázzuk/sörözzük le a nyitott alaplapot az asztalon" dologban, szóval ez sem gond. Melegedni vágyó pók/csótány/egér/vérmedve: szintén nem gond, mind háziállat. Minden passzol.Kérdés hogy mennyire érdekli meg egy ennyire rétegterméket piacra dobni, de
szerintem Rudi meg Fless már így is méricskéli a helyet hogy hova is lehetne rakni..."No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
RexpecT
addikt
Tetszik,de én nem használnám az tuti.
-
Füge007
senior tag
Azt hiszem én szívesen tesztelnék egy ilyen házat. Ja a por biztos okozna némi problémát, de végülis a jelenlegi házam is takarítom szorgalmasan, ezt legfeljebb sűrűbben fujnám ki. A zajt meg gondolom elviselhető mértéken tartották, mivel ha túl zajos akkor ki veszi meg?!
Nekem tetszik, de természetesen izlések és pofonok.
Füge
-
proci985
MODERÁTOR
ezen majdnem leestem a székemről
viccen kívül: codegány házamban a cucc anno nyáron mindig fagyott. mert túlmelegedett. a megoldás egy 30 centis asztali venti volt... levett oldallappal, venti mellé, por meg kit érdekelt. egyébként annyira nem volt benne veszélyes a helyzet, bár tény, hogy szülők folyamatosan azzal piszkáltak, hogy milyen ronda. amikor kivittem hugomnak (hűtését közben megizmosítottam) anyám azzal fogadott, hogy de ugye az oldallapját nem akarod levenni
a heatpipeos kávéfőzőlap nekem kéne. elvileg vidkari vízzel és egy kétslotos radival jól is jöhetne... egy venti, másik hely szabad mondjuk valami fizikai sérülésekről védő ámde jó hővezetésű anyaggal, kávé rárak, venti lekapcs, szőrös fánk indít, user örül^^
megjegyzem: majdnem olyan, mintha szabadon lenne az asztalon. vagy jobb. és sokan úgy használják... valamint annál praktikusabb is, mert nem foglal több négyzetmétert, nem egyforintossal indul és legfőképpen nem kell az alaplapot a cpu backplate miatt kiegyensúlyozni
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Face8814
őstag
Design mániásoknak kötelező darab.
Egyébként meg szvsz a maga módján szép. Egy modernebb lakásban még díszként is funkcionálhat.
Komolyra fordítva a szót igazából két probléma léphet fel. Zaj, por.
Utóbbi megoldásaként a ház mellett tartott sűrített levegős flakon praktikus lehet, bár a zárt ház is porosodik, ráadásul annak tisztítása némi szerelést is igényel.
Zaj esetében, meg nyugodtan áldozhatunk a szépség oltárán ha már egyszer ilyen házat vettünk.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
mephi666
nagyúr
ha ki is használja a szivargyújtót, akkor el van neki nézve én egy régi at-s házamból grillsütőt csináltam... lefűrészeltem vasvágó fűrésszel az egyik oldaláról a burkolatot, mert még ilyen "egyben kompletten levehető" burkolata volt, oldalára fektettem, tettem bele 2 féltéglát, alá faszenet, a téglákra meg sütőrácsot így sütöttük rajta a különböző húsokat... jó móka volt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Psych0
őstag
a sima házban is porolódik a gép, de legalább nem rebben szét a por, ha rátüsszentek, valamint hova fér ez be? Mert a fekvő házra rámegy a monitor az álló ház meg lemegy az asztal lábához. Ez meg foglalja a helyet, fújja szelet... nem tetszik.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Male
nagyúr
Kéne rá egy heatpipeos kávé/tea melegítő hely... ha ráteszed a bögrét, akkor venti kikapcsol, és simán 60 fok körülire melegíthető még fagyásveszély nélkül... merészebbek VGA-val forralhatnak is
-
Alchemist
addikt
Tetszik, de biztos beleköltözne a vadászgörényem... már ha szereti a meleg, de huzatos helyeket...
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Lenry
félisten
nekem nagyon tetszik, kár hogy az árát biztosan nem az én pénztárcámhoz fogják szabni
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
mephi666
nagyúr
még egy dolog jutott eszembe: fel lehetne dobni egy ilyet azzal, hogy álcázni, lehetne, mint a katonaságnál a különböző járműveket... az felfogná a port is
-
mephi666
nagyúr
amúgy eszembe jutott, hogy egy átlag ház csak bizonyos irányokba kavarja a port... de ez elvileg akkor mindenfelé nyomatja... nem egészséges, az biztos... ha valaki meg medálos lánccal belehajol, megnézni a vasat, könnyen rövidzárlatot hozhat össze...
-
CSorBA
őstag
Nagyon OFF: Erről eszembe jutott, mikor még komolyan játszottam, kaptunk a pixeltől egy Thunder 9es padot (asszem akkor jelent meg és 10fölött volt az ára), nah persze a Szilveszteri bulin pár lány ezt használta poháralátétnek...
Amúgy nekem tetszik ez a ház, a porosodás nem érdekel, nyáron sem volt fent a ház oldala (leginkább a sok winyócsere, szerelgetés miatt), szóval csak takarítgatni kell néha.
-
Pepe78
őstag
GYÁÁÁÁÁÁ!!
A ventilátor folyamatosan porolja is!
Ujjlenyomatoktól mentes!
Plexire sem kell költeni........
-
veterán
a normális házakba is beleköltözhet a pókcsalád (bár a pókcsaládnak van esze a ventis huzatos helyet téli álom esetén nem szeretik, nyáron meg ugye ott vannak ahol van átmenő rovarforgalom .
Mikor gépet szereltem találtam már csótányt (döglöttet) gépben (nem az enyémben)
Amúgy meg mindannyian tudjuk, hogy a bug mint hiba kifejezés hogyan jött az informatikába
-
Quiksilver
aktív tag
Hmmm érdekes megoldás! vajon a kábelezést h oldották meg? Értem én itt az alaplap vinyó össze kötést, vagy csak én nem vagyok találékony?
[ Szerkesztve ]
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
mephi666
nagyúr
nekem sörmentes függő korszakomban borult már az őszilé az asztalomon és utána a baloldali shift környéke nagyon ragadt a billentyűzeten egyébként semmi sem lehetetlen... ha ilyen lenne valakinél kirakva, mint a szoba dísze, tuti, hogy könnyen érhetné baleset... vagy beleköltözik egy pókcsalád a téli hidegben melegedni, vagy bármi meg ha kisgyerek kerülne a közelében az tuti, hogy azonnal belenyúlna... vagy akinél kisállat van a szobában, az is szívesen melegedne szerintem a közelében
-
Peat;)
veterán
marha egészséges lehet ahogy a ki tudja milyen anyagok közvetlenül párolognak az ember orra alá...a ház legalább felfogja minimálisan
-
Integra
titán
semennyire sem praktikus, de jópofa, amíg rá nem önti egyszer az ember a sörét, addig király
aztán visszaszokik a normális házra...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Peter13
senior tag
OK, jogos, tényleg nem gondoltam rá hogy valaki esetleg komolyan veheti....
Keem1: A "hifiállványos" megoldás érdekesen hangzik, még el is tudom képzelni hogy mondjuk a torony tetején trónol, mint amolyan szoba dísze. Viszont a kábelezés biztos komoly kihívás egy ilyen nyitott "házban" (mert itt akkor tényleg mindent el kell rendezni, vagy baromi hülyén néz ki), de ha ez is megvan, akkor már csak abban kel l reménykedni, hogy halk marad (kisöcsi nem éri el, kólát-pizzát csak nem öntünk bele mellmagasságban, szóval safe).
Hmm.
Nálam marad a doboz....[ Szerkesztve ]
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
Entryy
aktív tag
A gyár szerint az a merevlemezhűtő 92mm es...
http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=15125#
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
Khaal
őstag
Elektromágneses árnyékolással mi lesz? Vagy az már nem is divatos?
-
mephi666
nagyúr
még madarasteszkóban vettem ócó fa tv-állványt... elég gyenge a tv-nek, ezért a számítógépasztal mellé tettem a nyomtatónak... (az máshol nem is fért el) az alatt van hely, ott elférne... csak annyira nem látszódna... amúgy meg ha nem látszódik, akkor minek a design? ez olyan, hogy valaki vesz egy ferrarit és úgy hal meg, hogy ki sem állt vele a garázsból...
-
Ste
addikt
régebben is voltak ilyen csontváz házak, amikből akármilyen formát össze lehetett rakni
nem új találmány, de szerintem praktikussima házban is porosodik a gép, max nem ennyire
-
superecneB
őstag
A kábelezés érdekes lehet...
-
Jofi81
őstag
Kell egy ilyen! Nagyon állat!
-
Peter13
senior tag
Nekem is a hang az egyik fő problémám...de ha meg úgy nézem, be lehet rakni az egészet ahogy van a hűtőbe, és akkor a tuning is meg van oldva...
Egyébként meg nem tudom hogy fér el ez az izé az asztalon/aztal alatt/polcon. Széles is, mély is, rápakolni nem lehet, rugdosni is csak óvatosan...akkora helyet foglal mint egy régi CRT. Most komolyan: ki hova rakná?
A futurisztikus design egyébként megkapó, de az első pár másodperc lenyűgöződése után folyton oda lyukadok ki, hogy inkább maradok a doboznál...[ Szerkesztve ]
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
mephi666
nagyúr
meg nem is az, hogy hangos... milyen jól porolódhat... meg beleesik a pizza, esetleg ráborul a sör... vagy hasonló baleset érhet... pl kisöcsi beletúr működés közben...
-
afterburner_
őstag
menet közben lehet tisztogatni prontoval
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
Bordoi
őstag
A por miatt valószínüleg nem túl előnyös, viszont egyedi. Emiatt mindenképpen kipróbálnám.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
tob!as
tag
Ez igen! Tetszetős a ház, egy tesztet remélem majd láthatunk itt a PH! hasábjain. Kérdés hogy így "csupaszon" mennyire lesz hangos.