Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rewonka
tag
Egy kis kiegészités, ha megnézitek az első videot a ficko elmagyarázza hogy hogy fog felépülni, bár már régebben láttam ,de ha jól emlékszem, akkor lesz maga az alap linux kernel, hozzá a system libraryk, és lesznek a telohoz a libraryk, mellette pedig egy java virtual machine ,szerü dolog, e fölött lesznek az alkalmazások.
Ezt ugy tudnám elképzelni hogy az alap csomag ami feltétlen kell a telohoz - progikat fogja tartalmazni, a többit meg mindenki össze vadássza magának ,netről.
Magát a hálozat függöséget szerintem kernel szinten oldják meg, ahová "elvileg" mezei user nem nyul,
de aki már programozgat rá, hát az nem mezei user, és ha bele gondolunk mi minden eszközt lehet ebböl kifejleszteni, irányitási rendszerek, távoli managelés ,stb. szal nagyon ütős lesz, és emmelé még tele van a net már ilyen " hogyan csináljunk androidra programot" videoval (már a támogatás is meg van mellé).Kieg: ugy tudom a HTC már ugy fejleszti a készülékeit hogy android komp legyen, vagyis eleve az lesz rajta, és akkor már nevezhetjük google telonak. Szal telot nem csinál a google, csak a szoftot, de ahhoz hogy menjen a telot alá kell tervezni, anyi csak hogy a hardwer tervezéssel nem akar foglalkozni vannak már elegen a piacon, akiket most össze lehet ugrasztani, kiváncsi leszek mi fog kisülni belöle

(visszaolvasva kicsit zagyos az eleje, de aki ért hozzá az érteni fogja, javítsatok ki ha valamit nem jól irtam )
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mobil flották
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- PlayStation 5
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de aki már programozgat rá, hát az nem mezei user, és ha bele gondolunk mi minden eszközt lehet ebböl kifejleszteni, irányitási rendszerek, távoli managelés ,stb. szal nagyon ütős lesz, és emmelé még tele van a net már ilyen " hogyan csináljunk androidra programot" videoval (már a támogatás is meg van mellé).