- Projektor topic
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz AxBattler #341 üzenetére
Hja nezd meg a redbullt 3 eve kb a nagyokhoz mert fele költsegvetesel nyerte a vb-t. Tehat van pelda rá. De igazabol egészen elkalandoztunk na mind1 ertjük egymast azt hiszem. Azert kivancsi leszek az Nvidia valaszara, hol lesz teljesitmenyben. Az arkepzes meg nem érdekel, sosem vennék 200-250w-ot fogyaszto vga-t amugysem, föleh hogy egy 660ti/7870 böven elég fullhdban mindenre szinte. Mire meg elérhetö arban lesznek 4k monitorok akkorra ezt a csucsteljesitmenyt megvehetjük közepkategorias arban.
[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
válasz AxBattler #335 üzenetére
melyikbe ülnél schumi mellé 350km/h -val, az 1millios verdába vagy az 1,6milliósba?
vagy melyik épületet vennéd meg, hogy abba lakj 20-30 évet?
Ha én 150ezres vga-ba gondolkodnék, nem azt nézném, hogy 140 vagy 180k
hanem minden mást néznék ,és venném amelyik tetszik
mert nem lesz köztük sokkal több ha kiegyenlítődnek az árak szerintem ,,,
780Ti nyakára jön 650 dollárral mindjárt lesz miröl beszélnünk..
1ébként köszönjük a cikket, nagyon tartalmas
nekem tetszik a kártya, főleg ez a quiet mód, környezetvédelem is egyre fontosabb
bár gondolom pont nem e célból van de mindegy.. -
Malachi
addikt
nem is értem egyébként, hogy lehetne kihagyni az árat a képletből, hogy jut ez eszébe bárkinek. főleg ezen a tájon. nem is tudom, láttam-e már olyat, hogy adott teljesítményért az egyik kártyánál száz egységet, a másiknál meg hatvanat kellett fizetni. ha ez eljönne a középkategóriában is, és visszatérnénk a 70-80k környékéről a 45-55-ös szintre, na az a kártya, amelyik ezt először meglépné, nagyobbat tarolna, mint annor a 8800GT, vagy a 7600, vagy a ti4200...
bocs, csak nV példákat ismerek, sose volt másom.
-
Sinesol
veterán
Igen vasarlaskor persze szamit az ar/teljesitmeny, vagy mostanaba mar inkabb teljesitmeny/fogyasztas is.
De engem inkabb csak a technikai reszek erdekelnek teljesitmeny stb. Ilyen vgat amugysem vennék mivel total felesleges fullhdra az esetek nagyreszeben raadasul a fogyasztas is tul sok.Forma1 re visszaterve végülis teljesen mind1 hogy mennyiböl fejlesztenek kocsit, az embereket ugyis csak a futamgyöztes kocsi erdekli, hogy mennyibe került az senkit sem erdekel a törtenelembe ugyis csak a gyöztes kerül be. Persze lehet szurkolni a kicsiknek akik tizedanyi penzböl hozza pl sokszor majdnem ugyanazt, de par ev mulva kutya se emlékszik rajuk, max a nevük remlik esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
válasz AxBattler #308 üzenetére
Latszik nem érted mire gondoltam.
Engem pusztan a technikai resze erdekel a dolognak, a teljesitmeny nyersen.
Ezt nézve kb ugymond az 1-5 szazalekot kb hibahataron belüliek mondhatjuk.
Más kérdés az ár hogy persze amiatt joban megeri az amd megoldasa, de mint mondtam ez csak egy + tényezö.
Persze nagyobb a sulya mint a melegedesnek/fogyasztasnak.
De egy teljesitmenyteszt nem az árrol szól, az majd akkor kerül képbe ha a boltokban lesz a termék, de itt egyelöre csak több vga teljesitmeny van összevetve ahol a csucson gyakorlatilag kb hibahataron belülinek mondhato elteressel áll a 2 gyarto top kártyája.
A lényeg hogy 1 gpus vga-k teren kb egymasmellett vannak ennyi.Csak azert mert az egyik dupla annyi mint a masik attol meg nem lesz lassabb nala, a tényeken nem valtoztat az árképzés, legyen az akarmien nevetseges is az nvidia reszeröl..mert hat valljuk az.
Cfx-et meg elöne hozza akarki..nemveletlenül irtam hogy 1 Azaz EGY gpu-s megoldas.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest