- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
egyébként tegnap kicsit fáradt voltam, most esett le hogy azt írtad shotival..
hát shotgunnal 19 ezret bedarálni az már valami
...a jackhammert leszámítva a többi elég használhatatlan tömegek ellen.
de talán az update előtt talán még lehetett kezelni a zombikat shotgunnal is -
Dr.Anonymus
addikt
@Chabi:
jaja, korábban nem is volt gondom ezzel
most az update után úgy látszik még szoknom kell
magasabb sebessségre kapcsoltak a zombikpláne az zavar, hogy ha jön egy special, akkor az két lövést elvisz
amíg másik 3 zombi átszökik a tiltott zónába
korábban amikor special jött akkor a többiekből kevesebb volt a pályánFerenczi Áko:
én nem tudtam kihasználni, mivel reggel munka előtt ránéztem, hogy mi az állás
erre találok egy claim reward gombot
no other way
egy két missziót nyomtam, aztán rohantam, hogy el ne késsekegyébként azt is kiírták egyik misszió után, hogy a fertőzés mutálódott , és most erősebbek a zombik
-
Dr.Anonymus
addikt
akár lehet is, hogy idővel csökkentenek az árakon
csak írni kell nekik, lehetőleg nem anyázósan, hogy magasak az árakegyébként van egy olyan érzésem hogy a leveleimet elolvassák
mert
1. sokan arra panaszkodnak hogy nem kapnak választ (lásd mf fórum), ha generált válaszokat dobnak, akkor meg én miért kapok, mások miért nem? és miért random időben jön a válasz? az auto reply-ok azonnal jönnek
2. a válaszokban van némi utalás arra amit én írtam a levélben, még ha diplomatikus bullshit is
3. a sg: DeadZoneban is rengeteget írogattam nekik, még a bétában is, és amiket írtam azokból egész sok teljesült (persze nyilván nem pont én miattam, valszeg sokan mások is kértek hasonló dolgokat)szóval arra buzdítok mindenkit, hogy kulturáltan írja meg, hogy
1. te hajlandó lennél fizetni,
2. de nem ennyit -
Dr.Anonymus
addikt
már nem emléxem
de nem volt olcsó az biztos
pláne mert a techet is meg gunsmitht is upgradelnem kellett hozzá..
általában ez a nagyobb része az árnak
de nekem máig nagyon jó fegyvernek tűnik
ami ennél valóbban jobb az már nagyon-nagyon sokba kerül, pl. scar (lvl7es kell hozzá) vagy spas amihez lvl8 kell... -
Dr.Anonymus
addikt
mindenesetre akkor jó nehezet választottál
a legkönnyebb pálya típus amiből aréna kreálható az valószínűleg a csomag hurcolásszós, vagy a hangszórós
ott nincs idő limit, nincs hulla limit, nem kell félteni senkit csak magadat
szóval grat mégegyszer ha még ezen is megoldottadmilyen fegyvert használsz egyébként most épp?
-
-
Dr.Anonymus
addikt
köszi, de egyébként annyira durván nem tolom
csak 23-as szinten vagyok még
azért vagyok előrébb fegyverekben mert beruháztam aranyat
de így se vagyok nagyon elől, a madfinger fórumán látni olyanokat akik már most spas shotgunnal nyomják
amiből az alap kiadás egy scientifistet két lövésre leterít..de egyébként az a srác saját bevallása szerint 14ezer aranyat vett (ez több mint 20ezer forint)
ami szerintem nem éri meg a játék ezen pontján még... ha már egy sokkal olcsóbb dual uzzival simán elintézek bármilyen ellenfelet -
Dr.Anonymus
addikt
én sem..
most néztem meg a wrenchet és nem is harapófogó hanem csavarkulcs a jó magyar szó ráde biztos ami biztos, a crowbar ami alapból 134et üt az ez:
assemble:
ami meg a láncfűrészt illeti, nem tudom kifogy-e belőle az üzemagyag (még nincs meg sajnos)
gyanítom egyébként hogy nem
különbe nem a melee fegyverekhez került volna a csoportosításban
hanem mondjuk az exoticba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged