Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Akciókamerák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
NJoe
csendes tag
volt wipe data/factory reset, wipe cache partition, wipe dalvik cache, aztán install zip from sd card először recovery. azután újra a wipe-ok majd újra install QME v2.0. Ezek után reboot és az android logonál belefagy az indításba (10-15 perc várakozás alatt semmi). kb halványlila elképzelésem sincs mit is tehetnék vele azon kívül hogy kidobom az ablakon.. :/ Az advancedben nincs format menü..
-
NJoe
csendes tag
válasz
Gyurinho92 #3550 üzenetére
Köszönöm!!! Megtörtént. Orosz recovery telepítve újraindítás aztán rom telepítve.. eredmény ugyanaz..
nemis értem mi lehet a baj..
-
NJoe
csendes tag
válasz
Gyurinho92 #3546 üzenetére
Először nem, de aztán volt factory reset és úgy rom telepítés. Az eredmény ugyanaz sajna..
-
NJoe
csendes tag
Üdv! Kezembe került egy ilyen csoda. A problémám a következő: valaki megpiszkálta ami azzal jár, hogy bekapcsoláskor csak a zöld android logóig jut el a telefon. Recovery módban elindul, töltöttem is le hozzá egy romot, amit sd kártyáról fel is rak, de továbbra is csak a zöld logóig jut el bootoláskor (vártam vagy 15 percet). Valakinek valamilyen tipp hogy hogyan tovább? CVM 6.0.0.3 recoveryje van.
-
NJoe
csendes tag
Azóta tettem fel Sp flash toolal más recoveryt és boot.img-t is, de azzal sem kapcsol be..
valakinek valami tipp? -
NJoe
csendes tag
sziasztok! az 5.0.2.8 recovery felrakása után újraindítás, recovery elindult. Ez után kikapcsolás, és már nem kapcsol be, csak a töltést jelző led világít. valakinek valami tippje erre?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy pénztárcakímélő okostelefonnal rukkolt elő az Alcatel, ráadásul nem is kell komoly mértékben lemondanunk az Android által nyújtott felhasználói élményről.
- LG LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mandriva, Mandrake Linux
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest