- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Zotac új handheld gépe szakít a normával
- Fujifilm X
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbauer05
tag
Megvan a teljes bundle. Elcserélném valakivel azt első origin serialt amiben benne van a Pvz GW. Jól sejtem, hogy aktiválás után, a steam serialok megmaradnak ? Vagy buktam azokat? Vagy beaktiválom őket Steamen és kimaradnak az originből ? Hogy megy ez?
-
FLATRONW
őstag
válasz
zulu_mester #78 üzenetére
Nem választhatsz semmit. Mivel átlagon felül fizettél ezért az összes játék a tiéd. Ha átlagon alul fizettél volna, akkor is a legfelső sorból az összes játék a tiéd lenne. A játékokhoz amelyek elérhetőek Steamen is azokhoz Steam kulcsot is kaptál. Az összes játékhoz pedig pluszba még kaptál két origin kulcsot is.
-
Dilikutya
félisten
válasz
zulu_mester #76 üzenetére
Nem választhatsz.
Hogy vetted meg a Dead Space 2-őt? Csak egyben tudtad mindet.
-
zulu_mester
tag
Lenne egy elég amatőr kérdésem. Múlthéten "megvettem" az akció keretein belül a Death Space 2-t és az átlag 4,93 fölött fizettem nemsokkal. Így választhatok-e a bónuszjátékok közül vagy nem?
-
Dilikutya
félisten
Nekem is megvolt korábbról, igaz, már az is gyűjteményben, a First Decade-ban, de a Complete még így is megérte a Red Alert 3 és a C&C3-4 miatt, még ha ezek nem is olyan jók.
Anno épp a Generals (meg a Medal of Honor Allied Assault küldetéslemezek) szépen szívatott sokat, mindig megállt a telepítő iso-ból, mondván, hiányzik a fájl, és ezt akárhányszor, akárhonnan letöltve megismételte. Gondolom, valami jobbfajta másolásvédelem lehetett, ami vagy az iso készítőjén, vagy a virtuális meghajtón fogott ki. Végül felraktam ripből.
Régi szép idők...De a játék még mindig jó.
-
-
Shilet
csendes tag
Velem állandoan akkor csesznek ki amikor vásárlok.PVZ GOTY megveszem boltba erre rá pár napra free originen most megveszem a GW-t erre humbleba megkaphatom tök jó.
-
Egon
nagyúr
Még egyszer mondom, lehet egyedül is játszani. Lehet, hogy online játékot indít, de attól még nem kell hogy mások is részt vegyenek benne.
Elsőre nekem is fura volt, mert az első rész teljes mértékben TD-játékmódja után, ez egy hibrid játék lett, kb. Orcs must die!-stílusban. Nyilván némileg más megközelítést igényel, illetve szokni kell. -
G4ga
őstag
Rögtön megvettem
még 4.55-ért.
Nem örültem neki amikor megkaptam. Az ingyenes játékokat se szoktam beaktiválni ha nem érdekel.
Nem lázadni akarok, hogy ez igy nem érte meg ( amit ME 2 és a DA2 miatt fizettem átlag ár felett ), csak nem akarom hogy ott legyen a profilomba fölöslegesen.
Hülye dolog tudom, de ez van!Szerk : Pont akkor kaptad meg ha elötte fizettél átlag árat!
ezért érte meg az elején átlag ár felet fizetni egy picit!
Eddig ugy volt jelemzö hogy a plusz játékok még lenditettek az értéken, de ezek... pont azok a játékok amik ON the House keretein belül voltak! ( már akkor se aktiváltam be ) -
-Rolika-
senior tag
Egy kis OFF, de a PvZ-ben tényleg nincs offline játék lehetőség?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissítve: Megérkeztek a csomagba az új játékok, amelyek a következők lettek: SimCity 2000, Wing Commander 3: Heart of the Tiger, Wing Commander 4: The Price of Freedom, Ultima 7: The Complete Edition.
-
G4ga
őstag
Sziasztok!
NEm tudjátok arra van lehetőség - hasonlóan mint steam esetébe - hogy töröltetek játékot az origin fiokomból?
az ujonnan kapott játékokra abszolut nincs szükségem, és nem szeretném látni a profilomban. -
Dilikutya
félisten
Megjöttek a bónuszok, nincs meglepetés, valahol írták múlt héten az EA dél-koreai részlegétől kiszivárgott infókat, igaznak bizonyultak.
-
-Rolika-
senior tag
A steam kódokat bármeddig be tudom váltani?
-
-
Dilikutya
félisten
Legalább 1$ befizetésével megkapod a felső sorban lévő összes játékot, átlag feletti fizetésnél, ami jelenleg 4,93€ pedig megkapod az alsó sorban lévőket is, ráadásul még ki is egészül a csomag majd pár másik játékkal, azokat majd kedden ismerjük meg.
Fizetni többféleképpen lehet, PayPal és Mastercard egész biztos, hogy használható, azonkívül nem tudom, milyen opció van még.
-
tixem
addikt
Új vagyok az ilyen bundle dolgokban, de ez a csomag megmozgatta a fantáziámat, már a PvZ miatt is megérné.
Annyit kérdeznék, hogy ha most fizetek 5 dollárt, akkor a csomagokból 1-1 játékot választhatok, vagy megkapom mindkét csomagból az összeset? Illetve ha úgy döntök, hogy csak 1 dollár akkor az elsőből mind, vagy csak egy?
Köszi!
ui.: aki már részt vett ilyenben, hogy fizetett? Paypal vagy e-mail? Hogy érdemesebb? Csak mert budapest bankos vagyok és láttam, hogy feljebb valakinek már volt ezzel gondja.
-
bandon
tag
Van lejáratuk ezeknek a kulcsoknak?
-
Sziasztok.
Megvettem a bunle-t,de a kódokkal bajban vagyok. Nekem csak a dead space 2 kellene belőle,steam-re. A többi kódot fel szeretném ajánlani nyereménynek.
Ha beaktíviálom steamen a dead space 2-t ,akkor az origin kulcsos játékcsomagból a dead psace kiesik? Vagy az is megy az egész csomaggal együtt? -
Dilikutya
félisten
Bakker, ez egy jó bundle. A legtöbb játék bőven megér darabonként is 5€-t. Én még gondolkodok rajta, tegnap elkerülte a figyelmem, hogy a Plants vs. Zombies az a Garden Warfare, nem a régi. Pedig a többség meg is van belőle. Kár, hogy Mass Effect-ből a 2. van, még az elsővel se játszottam. Ez pont olyan jó bundle, mint az első volt, nekem pl, ha nem lenne meg, a MoHAA War Chest többet érne, mint a Crysis 2.
-
jbauer05
tag
Gyerekek rohadt csalódott vagyok, mert arra számítottam, hogy ez olyan jó bundle lesz mint az első origin bundle. A koreai Ea kiszivárogtatta plusz játékokat. Így, hogy nincs felső határ, már érthető, hogy miért ezeket rakják majd be.
-
Bjørgersson
félisten
PvZ coophoz kellene ket ember, lehetoleg mikrofonnal. Privatban zaklassatok.
-
kovsol
titán
Azért azt már megcsinálhatták volna, hogy az a játék ami egyszer megvan már ne jelenjen meg kétszer a listán.
[link] -
Hegasus
senior tag
Van valakinek ötlete, hogy akkor mi a teendő, ha megvettem bankkártyán, jött is az email, h fizettem (mint ahogy előtte már sokszor), de a steam és origin kódos email nem jött meg reggel 8 óta... irtam is azonnal a humblenak azt mondták dolgoznak rajta... (de ha mogoldódna magától, akkor írjam már meg nekik -.-" )
-
Jeollam
aktív tag
válasz
Bjørgersson #19 üzenetére
Tönkre van az már így is téve
-
Polllen
nagyúr
válasz
Bjørgersson #19 üzenetére
Én az utóbbi időkben nagyon jókat játszom BF3-mal, mert sok bolond ember már BF4-t vagy hardline-t tolja.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Stauffenberg #15 üzenetére
Bőven nagyon jó csomag. 5€-ról beszélünk...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Stauffenberg #17 üzenetére
Az kene meg csak, hogy a BF4-et is ugy tonkretegyek, mint a 3-at.
-
Fkris
őstag
jolertem, ahol van steam kod, akkor az az originen felul van?
-
Stauffenberg
nagyúr
Hát ez az...
Meg amikor jött a hírlevél, vadul rárontottam, hátha most BF4 alapjáték lesz az "above avarage" csomagban, mint anno a BF3. Meg akkor volt új MoH, Mirrors Edge meg hasonló jóságok is.
Dragon Age megvan ingyen, ezt az EA osztogatta, meg a többi kis indie játék is.
Persze ettől még király, akinek nincsenek meg ezek, megéri, de az első EA bundle sokkal ütősebb volt.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Stauffenberg #15 üzenetére
Igen, több játék meg is van belőle, amit ea már adott ingyen.
-
Stauffenberg
nagyúr
Szerintem ez egy jóval gyengébb eresztés, mint az első EA Humble Bundle csomag volt.
-
ProEvoFan
nagyúr
OMG!!!!!
Ez bitang jó![ Módosította: Speed® ]
-
Duck663
őstag
De nem mindegyikből van steames... majd meglátom még mi lesz a plusz játék, aztán eldöntöm... még az előzőkből is van ami megmaradt. Startopia, Supreme Commander 2, sőt még az előző Originesből is van, bár lehet az már nem is él.
Itt is van egy kis akció: [link] én itt vettem meg a Borderlands 2 Complete Edition-t steamen simán beváltható volt.
-
Mathiassa
tag
Akit érdekel:
Az origines játékok egy kulcsba vannak "tömörítve", míg a steamesek külön-külön beválthatóak. -
Polllen
nagyúr
Nem rossz bundle, bár a nagy része megvan...
-
Bjørgersson
félisten
Csak maradjon estig 5$ alatt.
-
Jeollam
aktív tag
Budapest Bank kártyát elfogadott-e valakinek? Nekem nem akarja az igazságot!!
-
Youri
veterán
párezer bioware pont jöhetne
-
elithun
őstag
Hú ez egy nagyon jó csomag, nagyja még nincs meg. Irány a bank!
-
Zoli133
addikt
Garden Warfare ami jól jönne belőle és nincs meg (DS, ME, DA mind megvan), bár azt hiszem PvZ miatt önmagában is megérheti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Még közel két hétig elérhető a jelenleg 9 játékot tartalmazó csomag, a bevételek egy része pedig ismét karitatív célokat támogat.
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest