- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melyik fox kiadáson van magyar felirat? ;)
Sony és Samsung modellen is 2 perc alatt indult a Pokember, ugyhogy nem elvétett egyedi gond volt. Csusztathattam volna azt is, h a csoda másolásvédelem miatt volt lejátszo, amin el sem indultak bizonyos filmek, de az valoban csak 1 sony modellt érintett és egyetlen filmel fordult elő ;) Viszont jol jelzi h mennyire érdekli őket a felhasználobarátság...Az, h a dvdn is voltak bosszanto baromságok, nem mentesiti a BD-t attol, h náluk joval több van, mint a konkurrenciánál, ahol a film indul általában elsőre. (még csak nem is a menü - mondjuk ez lehet változott mostanában, egy ideje nem követem az eseményeket, belefáradtam)
Pabadam: 1.1 profilu játékos mint future proof? amikor már _most_ van profile 2.0 ?
AND1: 97ben simán vettem warner kiadványokat 4-5 ezerért.... a fox mondjuk akkor is 7-9 ezerbe fájt, de legalább volt rajtuk felirat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Stellar Blade
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest