Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• t72killer

titán

válasz Cefet #177 üzenetére

3-4 hét múlva vissza kell nézni a hirdetésre, akkor ajánlatot tenni.

törölt tag

válasz Cefet #117 üzenetére

Mondjuk ja... stabilcoin... :DDD
    Ennek is nyerészkedés lehet az oka.. ahogy olvastam készül erre komoly szabályozás is...

Amúgy ez a tether egy egy lavinát indított el, már a 3. cégről olvastam ami csődbe ment/megy... kitudja még mi lesz itt...

"A műkincs pl. régi, egy 250 GTO ritka, de egy autó, tehát közlekedésre lehet használni, stb."
    Gyémántból is sok van mégis értékes :D Akkro mondok mást, most adtak el eredeti bontatlan vhs-t milliókért.
    Puff másnak meg semmit sem ér akár eredeti akár nem.

Ugyan ezt el lehetne mondani a műalkotásról is. ez egy örök vita...

"Ezek szerint te tudtad, hogy az volt ATH."
    Őszintén nem érdekelt a kriptó :D Nem is volt egy darabom sem.

Amúgy meg elolvashatnád mire írtam, azt amit... vagy értelmezhetnéd még inkább...

törölt tag

válasz Cefet #104 üzenetére

Az még nem is hallottam... vélhetőleg vágyvezérlés :D

"De az is lehet, hogy soha nem éri el többé a 30 ezret. A részvénypiacból nem helyes kiindulni, mivel ott végső soron a gazdaság növekedéséből fakad, "

A részvényeknél is a jövőt, és a kockázatokat árazzák... sok cég nem ért annyit, mint amennyiért a részvények forogtak sőt... ugye ebből volt a nagy világválság is.

A bitcoin már beépült a rendszerbe, így nem tartom valószínüleg, hogy megszűnne. Amint kitisztul az ég, simán elképzelhető újabb emelkedés. Jól látszott pl az is mostanában, hogy amint tőzsdén volt némi optimizmus, elindultak felfelé a kriptó árfolyamok is.

Azért azt is érdemes nézni, hogy most minden esik... + a kripto világban lehetnek még durva dolgok... amik befolyásolják az árfolyamot időlegesen...

De én kétlem, hogy nem menne vissza vagy érné el akár a 60-at újra.

"A BTC esetében viszont ezt nem tudjuk, mivel nincs mögötte gazdaság,"
    Viszont a btc-nél van egy természetes limitáció, és feleződés. Ami megdobja az árfolyamot. Tehát az érvelésed fals. (legalábbis pontatlan).

(#111) t72killer
    senki sem mondta hogy egyszerű...
    Én mondjuk milliókkal biztos nem játszanék... de van akinek az mondjuk játékpénz... "némi apró"... pl milliárdosok...

Új hozzászólás Aktív témák