- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen joysticket vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Arra egy okostelefon is
Tudásban lehet elég az okosteló is, de szerintem az erre kicsi, nekem legalábbis biztosan. Lehet csak én vagyok ilyen maradi hogy telefonon csak telefonálni szeretek.
itt a PH-n nem szivesen forumoznek tablan.
Én mi az hogy, nagyon is
Csak legyen ócsó.
A kényelmesség meg borzasztóan szubjektív.A többieknek az otthoni gépre való alkalmasságra:
Kövezzetek meg, de nekem kevés lenne. Egyrészt a teljesítménybeli okok miatt (tudom, vannak izom laptopok, de annak az árából még izomabb gépet veszek, és videós dolgokra - tömörítés, effektezés - a minnél combosabb annál jobb elv érvényesül).
Ez a probléma persze átlagembernél nem áll fent, neki elég a kisebb teljesítmény is.
Viszont nagyon kéne a monitor + külön bill (egér ugye alap laptophoz is), akkor meg már ott vagyok mint egy "dobozzal" (tudom, mobilitás meg minden, de itt nem ez volt a kérdés, hanem hogy otthoni gépnek elég-e), csak drágábban.Számomra az optimálisnak a PC+tablet kombó tűnik, de akinek útközben kell melóznia, annak persze a laptop jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Reklámblokkolók topikja
- Nintendo Switch 2
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest