- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Stabilizál a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Amyamek panaja lassu. Valami olcsobb pana (ertsd 100.000)
Amikor 5 eve megvettem a 700e-t, (bolthiba miatt) akkor 198ert jutottam hozza, de amugy 238ra volt leakcioza online, bolti ara 258 volt.
Azota megvan, ejjeli nezeskor, tok fekete kepnel latni valami felhosodest, es a multkor csinalnom kellett egy resetet, mert elfelejtette a wifit.
Amugy semmi bajom vele, gyors, jo a kepe, pikkpakk megy minden.
Ennyit tudok elmondani. Ebbol is az olcsobb lassabb, a dragabb jobb minden tekintetben.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
salapp
addikt
Nem tudom, a tesztek mit mondanak, de én megy úgy látom, olvasom, hogy mi, akiknek Pana tévéjük van, baromira elégedettek vagyunk. Nyilván az egyébként is darab szar HBO Go hiányozhat róla egyeseknek, minden másban sokkal megnyugtatóbb, mint a zörgőlábú android szutyermák. Sony tévénken semmi más gond nem volt, mint az, hogy androidos volt.
Ennél sokkal nagyobb gáz, hogy az átlag LG oled tulajnak anyu és apu mellé ott van beprogramozva a szerviz telefonszáma is és a hatodik panelcserénél már kérdeznie sem kell, hogyan issza a szerelő a kávéját. Samsung elmúlt években zajló mélyrepüléséről meg már végképp ne is beszéljünk.[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Max (2024 - USB-C) - Új, csomagolásbontott, akár beszámítással
- Yamaha RX-V473 hálózat, airplay, 4k HDMI házimozi erősítő
- Új, bontatlan Sencor SSS 6300 NYX 2 bluetooth-os hangszóró - Közel 2 év magyar bolti garival! -
- LG 65B29LA 165CM 4K SMART PRÉMIUM LED TV ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- Adam Audio D3V fekete 1 hónapos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest