Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- TCL LCD és LED TV-k
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Az AMOLED panel az olcsóbbik Tab S7-nél is borítékolható
Vagy nem: [link]
-
zseko
veterán
Nekem is még egy Tab S 10.5-öm van, nem láttam eddig alternatívát amire érdemes lett volna váltani, a következő S2 egyenesen röhejes volt, aztán meg elcseszett méretekkel jöttek. Észrevehető a lassulás, bár én nem mindig annyira a tab hibájának gondolom, hanem - például a netezést nézve - az egyre hardveréhesebb elcseszett weboldalaknak is. Például itt is az új 'dizájn' az megfogja a tabot, míg a logout alól fórumozva semmi baja.
Netflix, HBOGO, Youtube meg fórumozás, erre használom leginkább (régebben még könyvek olvasására, de aztán vettem egy PW3-at), azt sajnálom, hogy nincs hozzá ceruza, de hogy megvettem azt egy másodpercig sem

A '7760 mAh-s kapacitás egész komoly növekedést jelent' részt nézve vicces (nevetséges) azért, hogy az S 10.5-ben 7900mAh-s van
Remélem lesz normális képaránya (nekem bejött a 16:10), és nem szállnak el az árakkal, akkor elgondolkozom rajta, bár alapjában még mindig nincs különösebb bajom a mostanival. -
Schuler888
senior tag
Kivancsi leszek az S-Penjere, az S6 rengeteg kritikat kapott a lapos, hosszutavon kenyelmeletlen s-pen miatt, en is ezert valasztottam az S4-et(s5ugye nem volt), de szerencsemre a mai napig furge joszag meg jatekra is + DeX
-
arn
félisten
vegre egy androidos tablet, ami erdekesen hangzik... ha valoban tophw kerul bele, es min 8g ram. akkor lehet ilyet veszek az ipad pro helyett. a mostanit siman megvettem volna, ha nem egy ket eves soc kerul bele.
-
babosmiki
addikt
Nem hiszem el, hogy nem lehet már egy normális 8-9" os tabot kiadni!
A Tab S2 már igen csere érett és nincs alternatíva a Samsungnál. Az ipad kilőve a béna ios miatt... -
Anulu79
addikt
Ez 7+ igazán jól hangzik. Anno akartam venni ilyen nagy tabot (sajnos a nevére már nem emlékszem) és azóta se jött ekkora. Ha tényleg ilyen jó lesz és annyira nem szállnak el az árakkal akkor lehet, hogy be is ruházok egyre.

-
Kapanyél
őstag
12.9 iPad Pro-t vettem főleg munkára, kizárólag a mérete miatt. Ha lett volna androidos alternatíva, biztosan nem érdekel az i(pad)OS sebessége.
Most sem kedvelem az OS-t, de amikor a tervrajzokat nézegetem, vagy a youtube előtt pihenek, arra tökéletesen alkalmas ez is. 350-ért... elcseszett a konkurencia jó sok évet, én meg már biztosan nem fogok váltani iPad-ről, pedig tényleg nem lettem Apple fan, csak simán jó cucc és kétlem, hogy az S7 bírja majd addig, mint ez.Van egy Tab S 10.5-öm is, már főzött ROM-mal. Ott azért észrevehető, hogy nem mai a hardver (Snapdragon 800), de igazából ami megy rajta, az teljesen jól megy. Remélem, nem fogja használhatatlanra lassítani az Apple az iPad-em idővel (de).
-
janeszgol
félisten
A Tab S5e-nek piszok jo kivitele van. Kicsit nagyobb, de nem vastagabb tablet siman johet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Battlefield 6
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Remélem lesz normális képaránya (nekem bejött a 16:10), és nem szállnak el az árakkal, akkor elgondolkozom rajta, bár alapjában még mindig nincs különösebb bajom a mostanival.
A Tab S2 már igen csere érett és nincs alternatíva a Samsungnál. Az ipad kilőve a béna ios miatt...