Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Teljesen megértem a gyanakvásod, de szinte semmi használható információ nincs a specifikációról.
Én megadom a bizalmat az MS-nek.Bár mostanság egyre inkább érdekelnek az almás cuccok, - nálam most ütött be a G5 varázs és múlthéten majdnem kipróbáltam az OSX-et is - de ha ők készítenék el, nem biztos, hogy kipróbálnám. Rám kevésbé jól hat az ő kommunikációjuk azt hiszem.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
A Hubot még el is tudom képzelni az alkalmas irodákban, de a HoloLens-szel már vigyáznék.
Már csak azért is mert egyrészt ha jó az élmény, az ember könnyen megfeledkezik magáról és "bent ragadhat". Másrészt ha a szemcsiben vannak a kép előállításához szükséges hardverek, akkor valószínűleg generálnak bizonyos frekvenciás hullámokat, ami hatással lehet az agyra. De legyünk optimisták, hisz az MS gondolt erre is és gond egy szál se.
Jól odatették a srácok annyi szent.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB