-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imSG
csendes tag
válasz
Davebowman #32835 üzenetére
Köszönöm, kipróbáltam, sajnos továbbra sem látja.
-
imSG
csendes tag
Sziasztok!
Raspbian alatt telepítettem az alábbi leírás alapján plexet, amivel az a problémám, hogy a beállított mappákban nem látja a filmeket.
Ha valakinek van türelme szívesen elfogadom a segítséget.
-
imSG
csendes tag
Köszönöm Urak! Rendeltem egy csomagot amiben van minden (talán) ami kellhet.
Ha nem boldogulok fogok jelentkezni segítségért belátható időn belül! -
imSG
csendes tag
válasz
namilegyen #32545 üzenetére
Pont ez a kettő kellene nekem is és hasonló cipőben járok Linux terén mint akkor annó Te, köszönöm a tippet, megfogadom.
-
imSG
csendes tag
Sziasztok,
kérdésem a következő:
Alkalmas lehet e egy Raspberry Pi 3 model B+ (Plus) alaplap tartós torrent futtatásra (írás-olvasás külső USB-s háttértárral), valamint ezzel párhuzamosan egy DLNA server üzemeltetésre és azon FHD filmek lejátszására.
Teljesen zöldfülű vagyok a témában.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Viccrovat
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Renault, Dacia topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Játékra és melóra egyaránt -kimeríthetetlen memóriával- Ryzen 9 + RTX 3060 Ti+ 128 GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest